Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a 3 csillagjegy annyi pénzt kap, hogy nem is tud vele mit kezdeni
Mindenegyben Blog - 2018. december 14. (péntek), 11:05

Ez a 3 csillagjegy annyi pénzt kap, hogy nem is tud vele mit kezdeni (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 14

Kos:III.21. – IV. 20.

Nincs okod aggódásra, munkád gyümölcse beérik. De hát – mindig termőre fordul ott, ahol megmutatod ragyogásod! A türelmetlenségeddel teremtett kiadásokra, a különleges vágyaidra viszont meglehet, hogy mindez nem elég. Próbáld megtalálni a középpontodat, ahonnan nem csak a teremtéshez érkeznek a nagyon jó ötletek, de ahol a bölcsességed is lakik, megvédve a fölösleges pazarasoktól! Ha nem borítod rá főnöködre az asztalt, meglehet, még ő is utal át nagyobb összeget – ne vedd el a kedvét!

Hirdetés
[ ]

Bika:IV.21. – V.20.

Érkezik a pénz, hisz munkád gyümölcse beérik. Szükséged van rá, hisz a szerelem, a gyerekek – sokat elvisznek. Persze, nem sajnálod, hisz szíved – lelked náluk van, legyen bármelyik is. A túlzásokra figyelj, mert ha belendülsz, meglehet, nem látod a határokat, s már csak az üres pénztárca, a leapadt bankszámla figyelmeztet az „állj”-ra! Szépérzéked sem engedi, hogy most nagyon gyűjtögess, hisz egyfolytában téged találnak meg a divatos ruhák, a művészi értékeket képviselő tárgyak.

Ikrek:V.21. – VI.21.

Könnyen lehet, hogy titkos utak visznek a pénz teremtéséhez, de az sincs kizárva, hogy titkos tanításokat felhasználva kerül hozzád akár nagyobb összeg. A túlzásoktól próbálj óvakodni, hisz most egyik végletből a másikba eshetsz! Kerülj el minden olyan lehetőséget, ahol nem tudsz ellenállni a felkínálkozó lehetőségeknek – pl. könyves-, számítógépes boltok, telefonnal kapcsolatos oldalak, de most az autószalonok is tiltólistán vannak! Otthonod is lehet pénznyelő, bár valóban csodaszép dolgokra találhatsz rá.

Rák:VI.22. – VII.22.

Meglehet pénzeső hullik rád, nem kis örömödre. Tele vagy ötletekkel, vágyakkal, melyek most akár egészen különlegesek, luxus igényűek is lehetnek. Próbálj meg nem végletes lenni, maradj a Földön! A váratlan kiadások azonban nem tűnnek el, nem tudod őket a szőnyeg alá söpörni – főleg a gyerekekkel kapcsolatban, akiknek kezdődik az újtanév. Szerelmedtől sem sajnálsz semmit – legyen bármilyen nagy igénye, vágya – de csak maradj józan, ezzel védve ki a későbbi problémákat!

Oroszlán:VII.23. – VIII.23.

Talán nem is számítasz a munkádban nagy sikerekre, mégis főnököd/ üzleti partnereid olyan visszajelzéseket adnak, melyek nem csak jókedvre derítenek, de bőségesen hoznak pénzt is a házhoz. Tele vagy befektetési ötletekkel – ha még marad miből – hisz házad pénznyelő, s megvannak a magad luxusigényeid is, amelyekről nem szívesen mondasz le. Sok jó tanácsot találhatsz akár az interneten is, melyek inspirálnak, lendületet adnak, de barátaiddal, rokonaiddal való beszélgetések is épp ezt a hatást hozzák.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés