Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a két Hős a mai napon levezetett egy szülést a Blaha Lujza téren
Mindenegyben Blog - 2020. május 25. (hétfő), 20:27

Ez a két Hős a mai napon levezetett egy szülést a Blaha Lujza téren

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 25

Elképesztő részleteket árult el a két hős rendőr, akik segítettek a vajúdó asszonynak a Blaha Lujza téren.

„Segítsenek! Megszülök!” – megható történetről számolt be a ripost-nak Papp Benjámin főtörzsőrmester és Berkes Alexandra őrmester. Vasárnap este egy vajúdó nő miatt állították meg a járókelők a rendőrpárost a Blaha Lujza téri 4-6-os villamosmegállónál, ahol le kellett vezetniük a szülést.

Hirdetés
[ ]

A társammal éppen a Népszínház irányából haladtunk autóval a Blaha Lujza felé, amikor észrevettük, hogy a járókelők integetnek nekünk

– kezdte Papp Benjámin.

„Segítségért kiabáltak. Félreálltunk, kipattantunk az autóból és rohantunk a megállóba. A padon egy nőt találtunk, aki nagyon rosszul volt. Megkérdeztük, hogy mi történt, és a nő elmondta, hogy óriási fájdalmai vannak, és hamarosan meg fog szülni…”

A két rendőrnek nem volt más választása, mint helyben levezetni a szülést.

Tudtuk, hogy nincs idő

– folytatta.

„Hívtunk mentőt, de nem tudunk elmozdulni a megállóból, ugyanis az asszony elmondta, hogy érzi, mindjárt kint van a baba feje. Felfektettük a padra, a táskájából csináltunk a feje alá párnát, felsegítettük a lábát. Ekkor egyértelműen láttuk, hogy nincs idő tovább várni. Közösen lesegítettük róla az alsó ruházatát és a cipőjét.

A társam megfogta a hölgy kezét, így bátorította, és közben együtt kiabáltuk, hogy nyomjon! Láttam, ahogy a pici kidugja a fejét, de beakadt a karja, ezért nekem kellett segítenem, hogy probléma nélkül meg tudjon születni. Néhány nyomás után kint is volt a gyermek. Alexandra magához ölelte, tartotta, én meg fogtam a fejét. Ebben a pillanatban meghallottuk a mentőautó szirénáját, így már biztosak voltunk benne, hogy nem lehet semmi baj…”

A kisbabát és az édesanyját átvették a mentősök, és a SOTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára szállították őket. Mindketten egészségesek. A kisfiú, aki a Noel nevet kapta, a 36. hétre született, 2444 gramm súlyú és 47 cm hosszú.

Kapcsolódó cikkünk
A Blaha Lujza téri villamosmegállóban szült egy nő, rendőrök segítettek neki.Küldjünk sok szívecskét a hős rendőröknek és a kisbabának - anyukának <3

A Blaha Lujza téri villamosmegállóban szült egy nő, rendőrök segítettek neki

A 4-es és a 6-os...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés