Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez a lány egy buli után ételt rendelt, de sajnos míg azt várta elaludt, a pizza futár megjelent a tettére nincsen szó!
Mindenegyben Blog - 2022. október 12. (szerda), 14:35

Ez a lány egy buli után ételt rendelt, de sajnos míg azt várta elaludt, a pizza futár megjelent a tettére nincsen szó! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 12

A lány egy buli után ételt rendelt, de sajnos míg azt várta elaludt,  a pizza futár megjelent a tettére nincsen szó!

Van-e annál rémisztőbb, mint amikor egy vad éjszakai buliból felébredve meg kell nézned a telefonodon, hogy mekkora káoszt okoztál?

Ez az anyuka komolyan megijedt a vasárnap, mikor egy meglehetősen agresszív hangüzenetre ébredt egy pizza futártól, aki dühös volt, miután elaludt, mielőtt megérkezett volna.

Hallgassa meg a hangüzenetet itt

Bizonyára mindannyian egyetértünk abban, hogy nincs is jobb egy kis zsíros ételnél, miután hazabotorkáltunk egy vad éjszakai buliból.

De amikor lerúgod a cipődet és átöltözöl pizsamába, a várakozás az étel megérkezésére egy örökkévalóságnak tűnhet.

A 24 éves Emily Ross egy grillcsirkés pizzát és egy kebabot rendelt a Sunderlandben (Tyne and Wear) található Pasha Pizzánál, miközben szombat este 23.45-kor hazafelé tartott egy éjszakai buliból.

Hirdetés
[ ]
Hirdetés

Miközben várta, hogy megérkezzen az étel, Emily elaludt a lépcső tetején, és lemaradt a pizzáról, mikor nem sokkal hajnali fél kettő előtt megérkezett.

Másnap reggel, miután rájött, hogy lemaradt a kiszállításról, Emily felvette a telefonját, hogy felhívja az ételszállítót, és felajánlja, hogy fizet, de ehelyett egy nagyon dühös, 14 másodperces hangpostát talált, amit 1.27-kor hagytak neki, és miben szidják, amiért nem nyitott ajtót.

A hangüzenetben a Pasha Pizza kiszállítója többek között “ki*****tt hülye anyab****”-nek nevezi Emilyt.

Nagyon durva üzenet

Emily azóta azt mondta, hogy “viccesnek” találta az esetet, bár hozzátette, hogy általában sosem viselkedne így, mivel “szörnyű” nem fizetni.

Az esetet részletezve kifejtette: “Megrendeltem az ételt, amikor hazafelé tartottam, de teljesen halott voltam, úgyhogy nem is tudom, hogyan tudtam egy mondatot kiejteni, aztán elaludtam a lépcső tetején.”

Hirdetés
Hirdetés

“Elaludtam a lépcső tetején, és nem hallottam, hogy kopogtat, vagy hogy csörög a telefonom. Arra sem emlékszem, hogy felhívtam volna és megrendeltem volna. Nem tudom, hogyan tudtam egyáltalán egy mondatot is elmondani.”

“Teljesen összetörtem, amikor rájöttem, hogy elkerültem. Éheztem. Amikor felkeltem és meghallgattam a hangpostát, csak arra gondoltam, hogy ‘mi a fene?’. Nevettem, szerencsére viccesnek találtam, és nem zavart. Nem vettem túl komolyan.”

Megosztotta

A hangüzeneten szórakozva Emily rögzítette és megosztotta a Facebookon, ahol már több mint 10 000 megosztásnál tart.

Amióta a hangüzenet elterjedt az interneten, a Pasha Pizza szóvivője jelentkezett, hogy megerősítse, a szóban forgó sofőrt azóta elbocsátották.

A következőképp nyilatkoztak: “Tisztában vagyunk a hangüzenet online jelenlétével, sajnos ez a mi sofőrünk volt, akit azóta kirúgtak. Mi nem működnénk így, semmilyen körülmények között sem.”

Hirdetés

“A szóban forgó hölgy 2022. január 23-án 00:31-kor, 30 perccel a zárás után hívta fel az üzletet, és könyörgött, hogy vegyük fel a rendelését.”

“Kedvesen beleegyeztünk, és öt munkatársunkat tovább dolgoztattuk, miután ők már haza akartak menni, visszakapcsoltuk a berendezést, és elkészítettük a rendelését.”

“Amikor azonban a sofőrünk megérkezett az otthonához, az otthonában emberek voltak, és tisztán hallotta, hogy nevetnek, folyamatosan kopogott, de senki nem nyitott ajtót.”

“Ezután visszament az üzletbe, és utasítást kapott, hogy hívja fel a vásárlót, hátha rossz címet adott meg, de nem volt válasz.”

“Ez így ment tovább hajnali 1:27-ig próbálták felvenni vele a kapcsolatot. A sofőr ekkor elvesztette az önuralmát, és dühös hangpostát hagyott”.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés