Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez az 1981 könyv előre megjósolta a koronavírust, és azt is leírja, miért jelent most meg
Mindenegyben Blog - 2020. február 25. (kedd), 20:54

Ez az 1981 könyv előre megjósolta a koronavírust, és azt is leírja, miért jelent most meg

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 25

Ez az 1981 könyv előre megjósolta a koronavírust, és azt is leírja, miért jelent most meg

Dean Koontz A sötétség szeme (The Eyes of Darkness) című könyvében hátborzongató pontossággal megjósolta a koronavírus megjelenését. A könyvből kiderül, mikor tűnik el a járvány, mikor jelenik meg újra, és mi az egyetlen kezelési mód, ami sikerrel járhat.

A koronavírus egyre csak terjed, és minden nap több és több esetről számolnak be. A legfrissebb adatok szerint a fertőzött emberek száma világszerte meghaladta a 74 ezret. A járvány körülbelül 2 ezer ember halálát okozta csak Kínában.

Hirdetés
[ ]

A világ többi részén mintegy 30 országban körülbelül 900 fertőzésről és 5 halálesetről számoltak be.

A helyzet egyre aggasztóbbá válik, és a kínai hatóságokat azzal vádolják, hogy megpróbálják elrejteni a járvány valódi nagyságrendjét, és a valósnál kevesebb fertőzésről és halálesetről számolnak be.

Nemrégiben felfedezték, hogy Dean Koontz egyik könyvében, A sötétség szeme című regényében, lényegében már 1981-ben megjósolta a járványt. A regény egy kínai katonai laboratórium történetét meséli el, ahol kifejlesztettek egy veszélyes vírust, amelyet biológiai fegyverként használhatnak háború esetén. Ironikus módon a könyvbeli laboratórium éppen Vuhan tartományban található, ott, ahonnan az új koronavírus elterjedt.

A regénybeli vírust Vuhan-400-nak hívják, és úgy írják le, mint a „tökéletes fegyvert”, mivel csak emberekre veszélyes. A szerző még ennél is tovább megy, és leírja, hogy a vírus az emberi testen kívül nem marad életben egy percnél tovább, így nincs szükség költséges fertőtlenítési eljárásra sem, amikor terjedni kezd.

A szöveg arra is kitér, hogy a jelenleg ismert gyógyszerek mind hatástalanok a vírus ellen, és az egyetlen gyógymód az elektromos áram és az erős hő kombinációján alapul.

Hirdetés

„2020 környékén az egész világon elterjed egy a tüdőgyulladáshoz hasonló betegség, megtámadva a tüdőt és a légutakat, és ellenállva az összes ismert gyógyszernek. Ami azonban még a betegségnél magánál is meglepőbb, az a tény, hogy épp olyan hirtelen gyorsasággal tűnik el, ahogy felbukkant. Tíz év múlva ismét támadásba lendül, majd végleg eltűnik.” – írja a könyv.

És, hogy még több legyen a véletlen egybeesés, Dr. Sajaya Senanayake, aki a fertőző betegségek szakértője, elmondta, van rá esély, hogy a koronavírus eltűnik az időjárás felmelegedésével, de megtörténhet, hogy később újra megjelenik, még agresszívebb formában.

Jelenleg a tudósok azon dolgoznak, hogy megtalálják a gyógymódot, vagy a védőoltást, ami megakadályozhatja a 2019-nCoV vírus terjedését.

A kínai egészségügyi hatóságok nemrégiben felkérték azokat, akik meggyógyultak a betegségből, hogy adjanak vért, hogy az orvosok felhasználhassák a vérplazmát a még súlyos állapotban lévő betegek kezelésére.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés