x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez az 1981 könyv előre megjósolta a koronavírust, és azt is leírja, miért jelent most meg
Mindenegyben Blog - 2020. február 25. (kedd), 20:54

Ez az 1981 könyv előre megjósolta a koronavírust, és azt is leírja, miért jelent most meg

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 25

Ez az 1981 könyv előre megjósolta a koronavírust, és azt is leírja, miért jelent most meg

Dean Koontz A sötétség szeme (The Eyes of Darkness) című könyvében hátborzongató pontossággal megjósolta a koronavírus megjelenését. A könyvből kiderül, mikor tűnik el a járvány, mikor jelenik meg újra, és mi az egyetlen kezelési mód, ami sikerrel járhat.

A koronavírus egyre csak terjed, és minden nap több és több esetről számolnak be. A legfrissebb adatok szerint a fertőzött emberek száma világszerte meghaladta a 74 ezret. A járvány körülbelül 2 ezer ember halálát okozta csak Kínában.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

A világ többi részén mintegy 30 országban körülbelül 900 fertőzésről és 5 halálesetről számoltak be.

A helyzet egyre aggasztóbbá válik, és a kínai hatóságokat azzal vádolják, hogy megpróbálják elrejteni a járvány valódi nagyságrendjét, és a valósnál kevesebb fertőzésről és halálesetről számolnak be.

Nemrégiben felfedezték, hogy Dean Koontz egyik könyvében, A sötétség szeme című regényében, lényegében már 1981-ben megjósolta a járványt. A regény egy kínai katonai laboratórium történetét meséli el, ahol kifejlesztettek egy veszélyes vírust, amelyet biológiai fegyverként használhatnak háború esetén. Ironikus módon a könyvbeli laboratórium éppen Vuhan tartományban található, ott, ahonnan az új koronavírus elterjedt.

A regénybeli vírust Vuhan-400-nak hívják, és úgy írják le, mint a „tökéletes fegyvert”, mivel csak emberekre veszélyes. A szerző még ennél is tovább megy, és leírja, hogy a vírus az emberi testen kívül nem marad életben egy percnél tovább, így nincs szükség költséges fertőtlenítési eljárásra sem, amikor terjedni kezd.

A szöveg arra is kitér, hogy a jelenleg ismert gyógyszerek mind hatástalanok a vírus ellen, és az egyetlen gyógymód az elektromos áram és az erős hő kombinációján alapul.

Hirdetés

„2020 környékén az egész világon elterjed egy a tüdőgyulladáshoz hasonló betegség, megtámadva a tüdőt és a légutakat, és ellenállva az összes ismert gyógyszernek. Ami azonban még a betegségnél magánál is meglepőbb, az a tény, hogy épp olyan hirtelen gyorsasággal tűnik el, ahogy felbukkant. Tíz év múlva ismét támadásba lendül, majd végleg eltűnik.” – írja a könyv.

És, hogy még több legyen a véletlen egybeesés, Dr. Sajaya Senanayake, aki a fertőző betegségek szakértője, elmondta, van rá esély, hogy a koronavírus eltűnik az időjárás felmelegedésével, de megtörténhet, hogy később újra megjelenik, még agresszívebb formában.

Jelenleg a tudósok azon dolgoznak, hogy megtalálják a gyógymódot, vagy a védőoltást, ami megakadályozhatja a 2019-nCoV vírus terjedését.

A kínai egészségügyi hatóságok nemrégiben felkérték azokat, akik meggyógyultak a betegségből, hogy adjanak vért, hogy az orvosok felhasználhassák a vérplazmát a még súlyos állapotban lévő betegek kezelésére.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (882)
Hirdetés
Hirdetés