Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez az egy eteti táplálja a rákot! Tüntesd el az étrendedből, és éhen halnak a daganatos sejtek
Mindenegyben Blog - 2018. július 10. (kedd), 17:46

Ez az egy eteti táplálja a rákot! Tüntesd el az étrendedből, és éhen halnak a daganatos sejtek

Hirdetés
Hirdetés
2018 júl 10
Hirdetés
[ ]

Dr. Otto Wartburg német orvos és más kutatók nagyon régen, már az 1900-as években felismerték, hogy a rákos sejteket elsősorban a szénhidrátok, azon belül is a cukor látja el tápanyaggal. Ez tehát 1920 óta tudott, az orvosok nem, vagy csak ritkán figyelmeztetik a pácienseket, hogy máshogy kellene étkezniük, ha rák növekedett a szervezetükben. Kevés csak a fehér cukrot kiűzni a diétából, semmilyen előre elkészített élelmiszert és gyümölcsöt sem szabad enni rák esetén, a gyümölcs is rengeteg cukrot tartalmaz, és természetesen az alkohol, de még a tejtermékek is.

Egy a Nature Medicine-ben megjelent tanulmány is abból indul ki, hogy a finomított cukor nagyban növeli a rákos sejtek burjánzását. A vizsgálatok eredményei annyira egyértelműek, hogy az University College London (UCL) kutatói kidolgoztak egy újfajta rákkimutatási technikát, amely alapja az MRI egy sajátos formája. A tudóscsoport által érzékennyé tett szkenner ugyanis érzékeli a cukrot a testben – a teszt során a tumorsejtek fényesebben világítanak, ha sok cukrot tartalmaznak.

– Tudjuk, hogy az inzulin különböző szöveteket károsíthat, de az különös fejtörésre ad okot, hogyan reagálnak erre éppen a rákos sejtek – mondja Dr. Lewis Cantley. – Ha a szervezetben tumor van, akkor a cukor a testben található egészséges sejtek helyett a ráksejtekbe vándorol, amelyek arra használják, hogy növekedjenek.

Fentiekből kiderül, hogy a rákos megbetegedések megelőzésnél és kezelése idején is lényeges, hogy iktassuk a cukrot, együnk több zöldséget és növényi alapú fehérjéket, és tartózkodjunk a feldolgozott élelmiszerek fogyasztásától is, hiszen a test képes meggyógyítani magát, ha megvonjuk a cukrot a ráksejtektől.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés