Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez az idős asszony levette a saras cipőjét a benzinkút bejáratánál, úgy ment be, mert nem akarta összekoszolni a tiszta padlót. Nézd meg milyen reakciót váltott ez ki az emberekből!
Mindenegyben Blog - 2018. február 28. (szerda), 22:15

Ez az idős asszony levette a saras cipőjét a benzinkút bejáratánál, úgy ment be, mert nem akarta összekoszolni a tiszta padlót. Nézd meg milyen reakciót váltott ez ki az emberekből!

Hirdetés
Hirdetés
2018 feb 28

EZ A NÉNI BECSÜLI MÁSOK MUNKÁJÁT! SOKAN MEGSZÓLJÁK, PEDIG VAN MIT TANULNUNK TŐLE!

Megható történet egy öreg néniről, aki becsüli mások munkáját. A néni egy szép tiszta benzinkúthoz ment be, de nem akárhogyan! A sáros cipőjét levette és az ajtó előtt hagyta. Megvette amit akart, majd illedelmesen távozott.

Hirdetés
[ ]

Az idős hölgy megtapasztalta, milyen sok munkával jár a takarítás, ezért becsüli mások munkáját. Van mit tanulnunk tőle! Az interneten pozitív és negatív érzelmeket is kiváltott, van aki szerint a takarítőnő dolga, hogy tisztán tartsa az adott helyiséget, ezért nem a vevőnek kell levenni a sáros cipőjét. A legtöbben azonban egyetértenek vele és becsülik a néni viselkedését.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés