Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez durva! Elképesztően alacsony árakkal JÖN A DIGI JÚNIUS 1-től és nincs hűségidő! Ha ezt meglátod Te is váltani fogsz : itt a mobil, internet árlista :
Mindenegyben Blog - 2019. május 31. (péntek), 18:04

Ez durva! Elképesztően alacsony árakkal JÖN A DIGI JÚNIUS 1-től és nincs hűségidő! Ha ezt meglátod Te is váltani fogsz : itt a mobil, internet árlista :

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 31

A magyarországi piacon szokatlanul kedvezményes ajánlattal indította el hétfőn régóta várt saját mobilszolgáltatását a vezetékes piacon évek óta menetelő Digi.

A DIGI hétfőn bejelentette, hogy május 27-én, azaz már ma elindítja mobil telekommunikációs szolgáltatásait a magyarországi piacon, méghozzá saját mobilhálózaton, amelyet a cég az elmúlt négy évben jelentős tervezési, beruházási és kivitelezési folyamatok eredményeként hozott létre. Ezentúl tehát a DIGI kábeltévé, kábelinternet, vezetékes telefon, műholdas televízió mellett mobil hang és adat szolgáltatásokat is nyújt majd.

Hirdetés
[ ]

(A Media1 egyébként már május elején megírta, hogy egy hónapon belül indul a DIGI mobilszolgáltatása, de konkrét nap eddig nem volt ismert.)

Ingyenes próbát kínálnak az év végéigA DIGI közölte azt is, hogy az év végéig elérhető kedvezményes ajánlatot vezet be, a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatást már igénybe vevő DIGI/Invitel ügyfelek számára. A kedvezményes ajánlat hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe, így az ügyfelek szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. A kedvezményes ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek.

A mobilszolgáltatásra vonatkozó ajánlat legfontosabb elemei:

Havidíj 0 Ft/hóMobil adatforgalom: korlátlanHálózaton belüli hívások 0 Ft/percHálózaton belüli SMS 0 Ft/üzenetBelföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában) 5Ft/percA részletekről a cég honlapján, a digi.hu-n adnak tájékoztatást.

Forrás: https://media1.hu/

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés