Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
EZ KŐKEMÉNY! Ennyi idő után újra felbukkant!!! Közel 170 kilóra hízott Friderikusz Sándor! A hasát nézzétek…..
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 14. (péntek), 22:48

EZ KŐKEMÉNY! Ennyi idő után újra felbukkant!!! Közel 170 kilóra hízott Friderikusz Sándor! A hasát nézzétek….. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 14

168 KILÓRA HÍZOTT FRIDERIKUSZ SÁNDOR. A HASÁT NÉZZÉK! 168 KILÓRA HÍZOTT FRIDERIKUSZ SÁNDOR. A HASÁT NÉZZÉK!

Hirdetés
[ ]

Ritkán bukkan fel nyilvános eseményen Fridi, Verebes István új könyvének tegnapi bemutatójára azonban megjelent. Igaz, most is mindent megtett azért, hogy ne keltsen feltűnést: napszemüvegben és baseballsapkában érkezett. Mégsem ez az esetlen álca őrizte hatásosan az inkognitóját, ha­nem az, hogy szinte a felismerhetetlenségig meghízott. Szemlátomást nehezebben mozgott, kevésbé tűnt energikusnak, mint korábban. Miután leült, a következő több mint egy órában feszült figyelemmel követte a színpadon történteket, ám látszott rajta, nehezen viseli a túlsúlyával járó levegőtlenséget a József Attila Színház aulájában, feszengve fészkelődött a más testalkatra méretezett széken,írja a bors

 

Akik évtizedek óta követik a közel hatvanéves Fridi karrierjét, végigkísérhették kilátástalannak tűnő küzdelmét a fölös kilókkal, ami a jojóeffektus tankönyvi példája lehetne.Az állandó testsúlyingadozás jelentősen megviseli az érintettek szervezetét, különösen veszélyes lehet a szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek, hiszen a hízás koleszterinnövekedéssel és szívkoszorúér-megbetegedéssel is járhat, ami halálos kimenetelű infarktushoz vezethet.A kilencvenes évek elején nádszálvékony fiatalemberként ismerte meg az ország a Friderikusz-show-ban, a 2000-es évek vége felé viszont a hírek szerint már több mint 120 kilót nyomott. Az RTL II indulása idején, 2012-ben azonban egy új Fridit láthattak a nézők, legalább 20-25 kilótól szabadult meg, hogy jobb formában vághasson neki a Legyen Ön is milliomos! adásai­nak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés