Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez maga az Isteni csoda! Senki sem hitte el, hogy ez a 21 hetes kisbaba életben marad – de figyeljétek, így néz ki most:
Mindenegyben Blog - 2018. november 08. (csütörtök), 09:59

Ez maga az Isteni csoda! Senki sem hitte el, hogy ez a 21 hetes kisbaba életben marad – de figyeljétek, így néz ki most:

Hirdetés
Hirdetés
2018 nov 08

Három évvel ezelőtt csupán 21 hét fejlődés után megszületett Courtney Stensrud gyermeke – az édesanya egy méhen belüli fertőzésnek köszönhette a koraszülést.

A kislány születése igazi csoda volt, hiszen nagyon kevés gyermek éli túl az ilyen rövid terhességet. De 21 hetes és 4 napos korában meglátta a napvilágot és

[ ]

-Írtak már 22 hetes és 23 hetes koraszülöttről is, de 21 hetesről még nem. Ezért tudtam, hogy nagyon kicsi vagy szinte semmi esélye nincs kislányomnak a túlélésre, mondta Courtney a CNN-nek.

Hirdetés

Az orvosok azt mondták ne is nagyon gondoljon bele abba, hogy a gyermeke túléli ezt a nehéz időszakot.

De Courtney megszületése után azonnal gyermekével szeretett volna lenni és most, három évvel később a kislány egészséges, semmi baja nincs.

Courtney pedig reméli, hogy esete más koraszülött babákat szülő édesanyák számára reményt ad a jövőben.

Hirdetés

A lenti filmben több képet is látsz a kislányról és édesanyjáról, illetve a már három éves gyermekről.

Nagyon jó látni, hogy ilyen szép kislánnyá fejlődött a baba és hogy az orvosi ellátás ma már lehetővé teszi, hogy a koraszülött gyermekek is esélyt kapjanak az életre. 

A cikk forrása: csodalatos.co

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés