Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez most nagyon durva lesz: így vezetik le a dühüket a csillagjegyek! Rád mennyire igaz ez a leírás?
Mindenegyben Blog - 2019. május 31. (péntek), 09:52

Ez most nagyon durva lesz: így vezetik le a dühüket a csillagjegyek! Rád mennyire igaz ez a leírás? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 31

Ez most durva lesz: így vezetik le a dühüket a csillagjegyek! Rád mennyire igaz ez a leírás?

Minden ember másképp palástolj, vagy éppen nem palástolja a dühét. Van, aki nagyon kiborul, míg más inkább elszámol tízig, és elfelejti a történteket. Nézzük, a csillagjegyed szerint, te hogy állsz a dühkezeléssel!

Kos

Nagyon hamar dühbe tudsz gurulni, és ilyenkor mindenki tudja, hogy jobb a tíz lépés távolságot tartani tőled. Ajánlott megvárni, míg egy kicsit lecsillapodsz, mert különben bárkivel hamar képes vagy összeveszni.

Bika

Általában inkább magadba fojtod az érzéseidet, te vagy az ún. passzív-agresszív típus, akiről látszik, hogy haragszik valamire, de nem mondja el. Inkább dühöng egész nap, és hajlamos a rossz kedvét másokra is átragasztani. Büszkeséged nem engedi, hogy másokat is beavass problémáidba.

Hirdetés
[ ]

Ikrek

Általában udvariasan, és jólnevelten viselkedsz mindenkivel, de mégis nagyon hamar látszik, ha zaklatott vagy. Ha egy dühös, és kiábrándult Ikrekkel élsz együtt, akkor te kell mindig megtedd az első lépést, mert különben képes hosszú ideig tartania a haragot.

Rák

Nagyon érzékeny, és empatikus személyiség vagy, éppen ezért hamar ki tudnak hozni a sodrodból. Amikor feszült vagy, nagyon nehezen tudod kezelni a dolgokat, éppen ezért megpróbálsz először egy kicsit lenyugodni, mielőtt döntenél, vagy cselekednél.

Oroszlán

Mivel egy nagyon tüzes jellem vagy, éppen ezért hamar fel tudsz bosszankodni bármilyen kis apróságon. Egyik percben még mérges vagy, azonban valami hirtelen csoda folytán nagyon hamar le is tudsz csillapodni. Eléggé stresszes életet élsz, hamar elveszíted a türelmed.

Szűz

Nagyon nyugodt tudsz maradni a kritikus helyzetekben is. Leginkább a passzivitás jellemző rád, ha csak lehet inkább visszafojtod az érzéseid. Nem akarsz másokat a problémáiddal zaklatni, ezért visszavonulsz, ha valami bajod van.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés