Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ez okozta Laci halálát. 14 éves kora óta szenvedett ebben a betegségben ráadásul
Mindenegyben Blog - 2020. május 27. (szerda), 17:11

Ez okozta Laci halálát. 14 éves kora óta szenvedett ebben a betegségben ráadásul (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 máj 27
Hirdetés
[ ]

Kedd este párja, Kövér Georgina jelentette be, hogy elhunyt Czibók László, az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja. A népszerű, több mint 74 ezer követővel rendelkező YouTube-videóst még múlt héten szállították kórházba agyvérzés miatt és barátnője már akkor is azt írta, hogy Czibók kritikus állapotban van, mivel elég nagy területet érintett az agyvérzés,írja a borsonline

Az országszerte ismert véleményvezért agyvérzése után először Székesfehérváron ápolták, majd szombaton a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították. Párja először hétfőn délután mehetett be hozzá, és Czibók agyvérzése még akkor is folyamatos volt, azaz majdnem egy hete szivárgott a fejéből kivezetett csövön keresztül a vér.

Czibók Lászlót az intenzív osztályon mesterséges kómában tartották az orvosok és bár koronavírus-tesztje negatív lett, vérnyomását azonban alig sikerült csökkenteni. Kövér Georgina szerint Laci 14 éves kora óta küzdött vérnyomás problémákkal, születésekor pedig szívritmuszavart diagnosztizáltak nála, és utóbbi miatt tavaly orvosi kezelésnek vetette alá magát, amikor vérrögöt találtak a szívénél. Elképzelhető, hogy ez okozhatta a végül halálát okozó problémát,írja a borsonline

Hirdetés

Vérnyomás- és szívproblémáinak fényében meglepő, hogy az egykori ÉNB Miki többször is őszintén beszélt arról videóiban, hogy korábban használt szteroidokat és egyéb teljesítményfokozó készítményeket. Ugyanakkor mindenkit igyekezett folyamatosan lebeszélni az ilyen szerek használatáról a tucatnyi káros mellékhatás miatt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés