Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezeknek a csillagjegyeknek semmilyen anyagi gondjuk nem lesz 2021-ben! Nagy pénz áll a házhoz váratlanul a következő csillagjegyeknél :
Mindenegyben Blog - 2021. május 14. (péntek), 08:10

Ezeknek a csillagjegyeknek semmilyen anyagi gondjuk nem lesz 2021-ben! Nagy pénz áll a házhoz váratlanul a következő csillagjegyeknél : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 14

Mérleg-Úgy tűnik ebben az évben végre megkaphatod álmaid munkahelyét, és így nem csak anyagilag fejlődhetsz, de végre azt csinálhatod, amit igazán szeretnél. Boldog és kiegyensúlyozott időszak vár rád.

Skorpió-Jelentős változások várnak rád, ami nem csak a magánéletedet, de a szakmai életedet is érinti. Fellendülés és anyagi sikerek vannak a láthatáron. Annyi pénzed lesz, hogy akár egy új lakást, vagy kocsit is vásárolhatsz.

Hirdetés
[ ]

Nyilas-Ebben az évben egy olyan személlyel hoz össze a sors, aki pénzügyileg igen jól áll, így többé neked sem kell fájjon a fejed, hiszen mindenben támogat. A kiadásaid, de a bevételeid is növekedni fognak, jó lenne, ha egy kicsit spórolnál is.

Bak-Itt az ideje, hogy komolyabb befektetésekbe fogj, hiszen mostanra már annyi pénzed van, hogy nincs amiért a bankban őrizgetni. Kérd egy szakember tanácsát, és fontold jól meg, de ne izgulj, nem fogsz veszíteni.

Vízöntő-Nyugodt év lesz számodra a 2021 nem lesznek anyagi problémáid. A szerződések aláírását próbáld az év első felére időzíteni, ha befektetni szeretnél azt csakis év vége felé tedd.

Halak-Az év második felében lehetőséged nyílik arra, hogy szakmát válts, így az egész életed jobbá alakulhat. Év végéig megszabadulhatsz a pénzügyi problémáktól, és a stressztől is.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés