Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezért akart öngyilkos lenni Damu Roland
Mindenegyben Blog - 2020. július 04. (szombat), 21:54

Ezért akart öngyilkos lenni Damu Roland

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 04

rendőrök törték fel a zűrös életű színész ajtaját, azonnal kórházba szállították.

  Szirénázó mentő és rendőrautók törték meg vasárnap este a VIII. kerület csendjét. Egy társasház előtt parkoltak le, az ott lakók sokáig nem tudták, mi történhetett, majd kiderült: az egyik lakó öngyilkosságot kísérelt meg. A ripost megtudta: Damu Roland volt az, aki végezni akart magával. A színészt a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították.

Hirdetés
[ ]

Sokáig úgy tűnt, Damu sorsa rendeződni látszik, hiszen a börtönt és pszichiátriát is megjárt színész nemrég maga újságolta a Facebookon, hogy októberben és novemberben is nagyon sok helyre hívták önálló irodalmi estjeivel. Sőt, áprilisban arról is beszámolt, hogy a Pesti Szabad Szalon és Színház is komoly együttműködést fontolgat vele. Azóta viszont valami történhetett, amitől úgy érezhette, nincs értelme az életének. A ripost úgy tudja: a színész vasárnap este hét óra körül gyógyszereket vett be, amire alkoholt ivott.

A rendőrséget vélhetően egy ismerőse értesítette, aki tudott arról, mire készül. A kiérkező rendőröknek úgy kellett betörniük a lakás ajtaját, hogy megmenthessék a színészt, majd újra élesztették,és a Péterfy Sándor utcai kórházba szállítottak.

„A hír sajnos igaz, valóban történt egy öngyilkossági kísérlet a házban. Azt nem mondhatom el, hogy melyik lakó akarta eldobni magától az életet, de annyit mondhatok, hogy szerencsére túlélte” – mondta a társasház egyik lakója vasárnap este a ripost helyszínre érkező munkatársának.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés