Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
EZÉRT találkozunk ugyanazokkal a lelkekkel minden újjászületésünk során.Itt a válasz, amit sokan keresnek az életük során...
Mindenegyben Blog - 2021. június 28. (hétfő), 15:45

EZÉRT találkozunk ugyanazokkal a lelkekkel minden újjászületésünk során.Itt a válasz, amit sokan keresnek az életük során... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 28

A válasz, amit sokan kersnek az életük során...

Hirdetés
[ ]

Az életutaink sokszor keresztezik másokét. A szüleinktől a gyermekeinkig, a testvérektől a partnereinkig. A karmikus tanítások szerint mindig ugyanazokkal a lelkekkel találkozunk, csak különböző megjelenésben és különböző szerepekben.

LELKIPATIKAMiért találkozunk ugyanazokkal a lelkekkel minden újjászületésünk során?

Az életutaink sokszor keresztezik másokét. A szüleinktől a gyermekeinkig, a testvérektől a partnereinkig. A karmikus tanítások szerint mindig ugyanazokkal a lelkekkel találkozunk, csak különböző megjelenésben és különböző szerepekben.

A lélek azért megy keresztül a fizikai megtestesülés ezen ciklusán, mert valamilyen adóssággal vagy kötelezettséggel rendelkezik, vagyis nem teljesen szabad. Másokkal való interakción keresztül van lehetőségünk megszabadulni a karma bilincseitől. A karma azoknak a cselekedeteknek az eredménye, amelyeket a szeretet hiánya miatt teszünk. 

A szeretet hiánya miatt ugyanis tudatosan vagy tudattalanul bántunk másokat, vagy ők bántanak bennünket. Most ebben a karmában vagyunk, és fel kell oldanunk az összes ilyen kölcsönt.

A karmikus feljegyzések az Akasha krónikában (ez a világegyetem emlékezete) tárolódnak, amelyek nem állnak tudatos elménk rendelkezésére, de megtanulhatjuk az érzéseink és érzelmeink által, amelyeket mások alakítanak ki bennünk. Ha valaki beteljesíti célját, távozik az életünkből. Egyesek a közelében kellemetlenül érezhetjük magunkat, így akár megkönnyebbülés is lehet megszabadulni tőlük.

Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni ezeket az érzelmeket és jelenlétüket saját magunkban. Az elnyomott negatív tapasztalatokból származó szennyeződés, valamint a félelem és fájdalom nemkívánatos érzelmi állapotai lelkünk mélyén megtapadnak. Az emberek, akikkel életünk során találkozunk, értékes dolgokat tanítanak és segítenek megszabadulni a negatív dolgoktól, amelyekhez kapcsolódunk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés