Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt a férfit ledobták a buszról , azt hitték drogos, közben csak haldoklott. A mentő 2 óra alatt ért ki hozzá, sajnos...
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 25. (vasárnap), 09:16

Ezt a férfit ledobták a buszról , azt hitték drogos, közben csak haldoklott. A mentő 2 óra alatt ért ki hozzá, sajnos... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 25

Ledobták a buszról ezt a férfit, azt hitték drogos, közben csak haldoklott. A mentő 2 óra alatt ért ki hozzá, sajnos...

13:30-kor elindultam haza a munkahelyemről. Útközben, a normális egy átszállás helyett, a BKV kedveskedett nekem 4 átszállással! Mondom sorban: Lerobbant, lerobbant, rosszul lett valaki, kimaradt a mentesítő. Másfél óra múlva, mikor már azt hittem, hogy végre a célegyenesben vagyok, kezdődött csak a java!

Hirdetés
[ ]

Leszálltam a buszról végre a végállomáson, majd indultam is volna haza, de ekkor megállított egy 50 körüli hölgy, egy 16 év körüli kis sráccal, hogy segítsek mert egy eszméletlen férfi fekszik az úttest szélén. S valóban...egy olyan 35 - 40 év körüli, jól szituált, Férfi feküdt a betonon mozdulatlanul. Kommunikálni nem tudtunk vele, szinte kómában volt. A pulzusa kitapintható volt, tehát lélegzett. Olyan szerencsétlenül feküdt, hogy az egyik lába konkrétan lelógott a peronról s a beérkező buszok, gond nélkül keresztül is mentek volna rajta, ha nem tesszük arrébb. Tudom, mert miután arrébb vonszoltunk, utána is tök vígan 2 - 3 centire kerülték csak el a testet.

Hirdetés

A fiatal srác azt mesélte, hogy azon a buszon utazott, ahonnan tulajdonképpen ledobta két markos legény a buszvezető kérésére. S nem elvonszolják, egy közeli padig a magatehetetlen embert ( 4 - 5 méternyire volt) hanem tulajdonképpen a buszajtó kinyitása után egyszerűen kitették a buszon kívülre. Onnan tudjuk, hogy több busz is úgy állt meg, hogy az ajtó mögötte nyíltak ki és a leszálló utasoknak úgy kellett szólni, hogy ne lépjenek rá. A buszok egyébként jöttek - mentek, de egyetlen egy buszvezető sem dugta volna ki az orrát s kérdezte volna meg, hogy minden oké. Gond nélkül leparkoltak a mozdulatlan test mellett, majd leszálltak az utasok, aztán mentek a dolgukra. Gratulálok! Eddig se tartottam sokra a BKV-t, most meg aztán...

Hívtam a 112-t. Ekkor pontosan 14:42 volt. Elmondtam, hogy mi történt és szeretnénk segítséget kérni. Feltettek pár kérdést, eszméletlen-e, kommunikál-e, stb, amikre szép sorban válaszoltam is. Majd mondták, hogy "azonnal" küldik a kocsit. (A segélyhívó amúgy egy 2 perces beszélgetés, adatrögzítés után átkapcsolt a mentőkhöz, ami 3 perces várakoztatással járt, miközben végtelenítve hallgathattam, egy monoton férfihangot, hogy ne rakjam le a telefont. Na, nekik elmondtam újra.)

40 perce ( ! ) fagyoskodtunk már ott a mozdulatlan test mellett - most már hárman - amikor ismét felhívtam a mentőket, hogy megérdeklődjem, hogy akkor végül is most melyik BKV busszal is fognak érkezni, mert ennyi idő alatt már azzal is vígan kiértek volna. Ekkor a diszpécser ingerült hangnemben kioktatott, hogy nem is 14:42-kor hívtam őket, hanem 14:44-kor! - s utalt rá, hogy kussoljak már és várjak türelmesen tovább szépen. Azt tettem...

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés