Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt az 5 hónapos pici babát bántalmazta a saját apja. Kishíján megölte őt
Mindenegyben Blog - 2019. április 13. (szombat), 20:34

Ezt az 5 hónapos pici babát bántalmazta a saját apja. Kishíján megölte őt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 13

Könyörtelen módon bántalmazta öt hónapos kisgyermekét egy apa, aki ezután a legkisebb mozdításra is fájdalmasan zokogott fel.

Kiderült, a veréstől homloklebenysérülése volt, jobb felkarja szilánkosra tört, de a vizsgálatok során bebizonyosodott az is, hogy a baba komoly alultápláltságtól is szenvedett. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy akár bele is halhatott volna, ha a családsegítő nem jár éppen náluk.

Hirdetés
[ ]

A brutális kegyetlenségről először az Atádhír írt; információik szerint elsőként a családsegítő vette észre, hogy valami nincs rendben az öt hónapos gyerekkel. Ő hónapok óta látogatta a családot heti rendszerességgel.

– Egy zöld folt éktelenkedett a kisbaba szeme alatt. Bár a szülők azt mondták, nem történt semmi, megkértem az anyát, vetkőztesse le a picit. Akkor láttam, hogy lóg a jobb válla, minden mozdításra fájdalmasan sír – mesélte a lapnak a nő.

– Szóltam az anyának, azonnal csomagolja össze a legszükségesebbeket, indulunk a kórházba. Az apa elém állt, hogy nem viszem őket sehova, de határozottan közöltem vele: ha nem akar nagyobb bajt magának, rögtön álljon el az utunkból – tette hozzá.

A kicsit rohammentővel vitték a kórházba, ahol két napon keresztül küzdöttek az életéért, szerencsére sikeresen.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés