Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt mondta a pap a 8 éves sólyi kislány, Adrienn temetésén, miközben rendőrök vigyáztak a gyilkos házára! - Sokkoló kijelentését többször is hangsúlyozta a szertartáson! - Egy megosztással jelezd, ha te sem értesz egyet szavaival!
Mindenegyben Blog - 2021. április 09. (péntek), 21:22

Ezt mondta a pap a 8 éves sólyi kislány, Adrienn temetésén, miközben rendőrök vigyáztak a gyilkos házára! - Sokkoló kijelentését többször is hangsúlyozta a szertartáson! - Egy megosztással jelezd, ha te sem értesz egyet szavaival!

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 09

Megdöbbentő kijelentését többször is hangsúlyozta a szertartáson!

Adrienn édesanyja az egész szertartás alatt zokogott, talán csak férje ölelése óvta meg attól, hogy összeessen. A brutális kegyetlenséggel megölt kislányt hófehér koporsóban temették el, amit rengeteg koszorú borított el a szertartás végére.

Hirdetés
[ ]

A pap többször is megemlítette beszédében a kislány életét kioltó Ferencet, hangsúlyozva az egybegyűlteknek a megbocsátás fontosságát.Az egész országot megrázta, amikor kiderült, hogy a 16 éves Ferenc egy kővel agyonverte a nyolcéves gyermeket. A tinédzser másfél héttel ezelőtt elhívta rollerezni a szőke kislányt, aki boldogan igent mondott. Nem volt számára ismeretlen Ferenc, hiszen nagyobb fiútestvérével egy iskolába járt. Eddig tisztázatlan körülmények között a fiú valamin bedühödött, és egy kővel végzett Adriennel. A gyerek lemeztelenített testét egy patakmederben találták meg másnap, ruháit onnan jóval arrébb. A rendőrök pillanatok alatt elfogták a közeli Hajmáskéren élő fiút, aki beismerő vallomást tett.

Ferenc édesanyja nem ment el a kislány temetésére, bezárkózott a házába, és senkinek nem nyitott ajtót. Azért, hogy ne legyen semmilyen attrocitás, a hatóságok intézkedtek, és a házat végig rendőrök őrizték.Ti mit gondoltok a pap szavairól? Az ilyen esetekben is jár a tényleges bűnbocsánat? Kommentben írjátok meg véleményeteket.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés