Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt nem gondoltuk volna!Kiderült: erre költi 10 milliós nyereményét Roland, a Konyhafőnök győztese
Mindenegyben Blog - 2021. június 12. (szombat), 16:39

Ezt nem gondoltuk volna!Kiderült: erre költi 10 milliós nyereményét Roland, a Konyhafőnök győztese

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 12

Hatalmas küzdelem volt, de végre megvan, ki nyerte A konyhafőnök ezen szériáját. A nagy viadal Li Mengyi és Bóza Roland között zajlott le, melyből utóbbi került ki győztesen. Ez azt jelenti, hogy ő is kapta meg a 10 millió forintos fődíjat. Az NLC készített is vele egy interjút, amelyben arra is rákérdeztek, hogy mit fog kezdeni a fődíjjal. Ezzel kapcsolatban el is árulta, hogy egy saját Street Food étterembe fogja fektetni a pénzt:

Egy saját street food üzletbe fektetem. Annak a felvirágoztatása, egy új brand kialakítása, áttervezése éppen belefér ebbe az összegbe. Szeretek előre gondolkodni, és remélem, ezzel megalapozok egy fúziós magyar konyhára hajazó étteremláncot. Mivel nem árulok olyat, amit Magyarországon nem forgalmaznak, ezért igen, ezt tervezem. Ha Jenő séfnek sikerül az éttermébe az alapanyagok 80 százalékát itthonról beszerezni, akkor nekem is sikerül. Minőségi tanyasi csirke, a jó fajta magyar paradicsom, káposzta és még sorolhatnám, ez mind megvan, csak utána kell járni.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés