Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt nézzétek !Bódi Csabi megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott !
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 21. (kedd), 07:52

Ezt nézzétek !Bódi Csabi megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott !

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 21

Ezt nézzétek !Bódi Csabi  megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott !

Csabi a Borsnak elmesélte, hogy 2016-ban határoztak arról, hogy elhagyják jelenlegi otthonukat és új házat keresnek. Megdöbbenéssel tapasztalták, hogy az ingatlanárak eközben megduplázódtak, így jelentős összeget veszítettek az eladáson.

Hirdetés
[ ]

Végül egy 60 négyzetméteres házat vásároltak, ami számos problémát rejtett, mint például a melegvíz hiánya és a fűtési gondok.

Lilien, Csabi kislányának születése után azonban motivációt talált a ház felújítására és bővítésére. Később a szomszédos telket is megvásárolta, ahol egy karibi hangulatú medencés pihenőhelyet hozott létre.

– Amikor már biztos voltam benne, hogy túlélem, megfogadtam, hogy egy olajfával állítok emléket. Amikor ránézek, mindig hálát adok azért, hogy velem van a jóisten és vigyáz rám. (...) Sokáig kutattam, de nem találtam olyat, ami tetszett volna. Végül rábukkantam egy Balaton környékén élő emberre, aki igazi szaktekintély a szakmájában. Tőle vásároltam meg ezt a fát, ami több mint 300 éves és 700 ezer forintba került! – árulta el az énekes, aki számára ez az olajfa hatalmas érzelmi értékkel bír, mert a reményt és a szeretetet jelképezi számára. Csabi így fogalmazott: „Ő már a családunk tagja”.

címlapfotó:illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés