Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt szedd a gyomorsav ellen: a bükki füvesember tanácsai gyomorsav túltengés esetére!
Mindenegyben Blog - 2018. augusztus 31. (péntek), 16:28

Ezt szedd a gyomorsav ellen: a bükki füvesember tanácsai gyomorsav túltengés esetére! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 aug 31

Ezek a növények sok esetben AZONNAL csökkenteik a tüneteket.

Létezik egy kóros állapot, ami nagyon sokaknak keseríti meg a hétköznapjait, és talánt e is találkozál már velük.

A gyomorégést a nem megfelelő időben, vagy nem megfelelő mennyiségben termelődő gyomorsav okozza, amely irritálja, marja a gyomor nyálkahártyáját.

Hirdetés
[ ]

A gyomor üres állapotban is termel nedvet, azonban ilyenkor erősen nyálkás (mucin tartalmú), lúgos vegyhatású gyomornedv keletkezik.

Ez a gyomornyálkahártya megvédésében nagy jelentőségű, mivel a mucinnak erős savmegkötő képessége van. Bizonyos tényezők azonban zavart keltenek a gyomornedv termelődésében, így akkor is savas gyomornedv termelődik, amikor nincs szükség emésztésre.

Leggyakrabban emésztési probléma, a rendszertelen étkezés, a túl sok zsíros és fűszeres étel, a kevés víz fogyasztása, vagy a szervezet elsavasodása okozza.

Kiválthatja stressz, lehet lelki eredetű, de bizonyos betegségek, mint például a szívbetegség egyik tünete is.

Gyuri bácsi, a bükki füves ember gyomorsav túltengés ellen ajánlott teakeverékét érdemes kipróbálni, bizonyítottan hat, rengeteg ember próbálta már ki, és szüntette meg vagy hozott jelentős enyhülést a gyomorbántalmakra.

Ez egy enyhe nyugtató, gyomorsavcsökkentő, valamint gyulladáscsökkentő teakeverék.

Összetevői: Orbáncfű 10, Cickafark 6, Lándzsás útifű 6, Fehér árvacsalán 4, Csalánlevél 4 egység

(Egy egység mindig azonos mennyiséget jelöl. Ha egy egységnek például egy evőkanálnyi mennyiséget veszel, akkor a teakeveréked így áll össze: 10 evőkanál orbáncfű, 6 evőkanál cickafark, stb.)

A tea fő alkotóeleme az orbáncfű, ami feszültségoldásban, emésztés megsegítésében egyaránt jeleskedik. A gyomoridegesség miatti savtúltengésre ez a keverék nagyon jó. A cickafark gyulladást csökkent és gátol, szelet hajt, görcsöket old. Antibiotikus és sebhámosító hatású, étvágyjavító és emésztést serkentő. A lándzsás útifű alkalmas az irritált nyálkahártyák bevonására és szintén gyulladáscsökkentő hatással is bír. A fehér árvacsalán erősen csökkenti a gyomorsav termelődését. A csalánlevél a gyomor hurutos megbetegedéseiben, gyomorgörcsök és - fekélyek, bélfekélyekre is egyaránt javasolt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés