Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ezt szeretni fogod: ezért moss fel szódabikarbónával a lakásban!
Mindenegyben Blog - 2019. június 30. (vasárnap), 21:56

Ezt szeretni fogod: ezért moss fel szódabikarbónával a lakásban!

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 30

A szódabikarbóna különleges felhasználásairól és hatásairól egyre többet hallunk, de arról talán még nem tudunk túl sokat, hogy miért érdemes szódabikarbónával felmosni a padlót.

Az öko-tisztítástól a személyes higiénéig, a szódabikarbóna egy igazi kis multifunkciós szer. A környezetbarát tisztítószerek és a bio szépségápoló termékek költségesek, nem beszélve arról, hogy eldobható csomagolásban kerülnek piacra.

Legközelebb hajmosáshoz, folteltávolításhoz vagy edénysúroláshoz kapd elő a jó öreg szódabikarbónás dobozt! Ugyanis a főzésen kívül még jó néhány, nem épp megszokott úton is hasznosíthatod, mint például a szőnyegek szagtalanítására vagy épp fogmosásra. Íme még néhány ötlet, köztük az is, hogy miért alkalmazzuk felmosáshoz!

Hirdetés
[ ]

Bútorokra

A festett bútorok, sőt még a fal is jól viseli, ha a foltokat nedves, szódabikarbónás szivaccsal dörgölöd át könnyedén. Nem tesz kárt ugyanis a felületben, megőrzi a színeket, ugyanakkor leszedi még a zsírkréták nyomait is. Tisztítás után elegendő áttörölnöd a területet egy tiszta, száraz ruhával.

Mosogatószivacsra

Áztasd 1 órára szódabikarbónás vízbe a használt mosogatószivacsot. Ehhez 4 evőkanál szódabikarbónát oldj fel 1 liter meleg vízben. Az áztatás kiválóan fertőtleníti a használt szivacsot, de ha még ennél is biztosabbra akarsz menni, akkor használd a mikrós trükköt.

Padlóra

Nem kívánt karcolások nélkül szabadulhatsz meg a makacs piszoktól a padlón, ha 1 csésze szódabikarbónát keversz el a meleg felmosóvízben. Ez a módszer úgy távolítja el a szennyeződést, hogy egyúttal megkíméli a parketta viaszát és a csempe fényességét. A különösen ragaszkodó foltokat alaposabban át is dörzsölheted egy rongy segítségével, majd tiszta vízzel töröld át a felület öblítésképpen.

Szerző: tudasfaja.com

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés