Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fájt a keze, majd lefeküdt aludni. Reggel már nem ébredt fel
Mindenegyben Blog - 2019. április 27. (szombat), 10:40

Fájt a keze, majd lefeküdt aludni. Reggel már nem ébredt fel

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 27

Abigail Harris nagyon rosszul érezte magát, de nem akarta megijeszteni a párját, ezért inkább nem szólt neki.

A lányt előzetesen íngyulladással diagnosztizálták, és azt javasolták neki, hogy pihenjen sokat, ezért lefeküdt aludni. Másnap reggel azonban már nem tért magához, bárhogyan keltegette a szerelme.

Hirdetés
[ ]

A 23 éves angliai lány március 27-én ment kórházba, mert annyira fájtak a kezei és a csuklója, hogy nem bírt fogni sem. Az őt vizsgáló orvosok ínhüvelygyulladást állapítottak meg nála, és hazaküldték, azt tanácsolva neki, hogy ne erőltesse meg magát. A fiatal lány így is tett, de estére légzési gondjai adódtak, ezért felhívta nővérként dolgozó nénikéjét, aki azt javasolta neki, hogy menjen be a kórházba. Harris keze azonban annyira fájt, hogy nem volt képes vezetni.

– Mondtam neki, hogy kérje meg a barátját, hogy vigye be a kórházba. Azt válaszolta, hogy nem akarja őt ezzel terhelni, így is nagyon aggódik miatta, ezért inkább megpróbál aludni – emlékezett vissza utolsó beszélgetésükre a nagynéni, Fiona Scarlett.

Harris megpróbálta leplezni a fiú előtt, hogy mennyire rosszul érzi magát, ezért lefeküdt aludni. A fiú csak másnap döbben tá, milyen súlyos a helyzet - és rohant vele kórházba. Az orvosok csak az intenzív osztályon vettek észre a lány térdhajlatánál egy apró kiütést. Ekkor döbbentek rá, hogy az immáron életveszélyes tüneteket valójában agyhártyagyulladás okozza. Erre azonban túl későn jöttek rá, és a huszonhárom éves lány március 29-én belehalt betegségébe.

– Láttuk, hogy egyre rosszabbul van és nem reagál a gyógyszerekre, de még akkor is csak reménykedtünk. Nem tudom elhinni, hogy nem vették észre idejében az egyértelmű jeleket – zokogott az elhunyt lányt összetört barátja.(via)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés