Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Februárban olyan időjárás jön, amit 100 éve nem látott az emberiség
Mindenegyben Blog - 2024. január 28. (vasárnap), 14:37

Februárban olyan időjárás jön, amit 100 éve nem látott az emberiség

Hirdetés
Hirdetés
2024 jan 28

Februárban olyan időjárás jön, amit 100 éve nem látott az emberiség

A helyzet nem túl rózsás.

Nemrég megérkezett a februári időjárás-előrejelzés, és nagyot néznek rajta a szakértők. Hiába téli hónap még a február, annyira mégsem lesz farkasordító hideg. Olyannyira nem, hogy lesznek napok, amikor kilenc fokot mutat a hőmérő majd, szikrázó napsütéssel.

Februári időjárás-előrejelzés

Esténként kell számítani egy kicsit hűvösebb időre, néha fagypont alá esik majd a hőmérséklet. A mínusz fokok azonban nem lesznek tartósak, a leghidegebb napon is csak –4 ℃ lesz az esti és hajnali órákban. Havazást pedig egyáltalán nem jósolnak februárra, napsütést viszont annál többet. A tél szerelmesei most nagyot csalódnak...

Több órára kisüt a nap

Hirdetés

Vasárnap az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, tartósabban felhős tájak néhol keleten, délkeleten lehetnek. Csapadék nem valószínű. Az északias szél a Dunántúlon és a Tiszántúlon lehet élénk, néhol erős, majd délután egyre nagyobb területen mérséklődik a légmozgás. Napközben 4 és 10 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn sok napsütésre van kilátás, csapadék nem érkezik. Hajnalra többfelé képződhet pára, köd, illetve zúzmarás köd, amely helyenként tartósabban megmaradhat. A délkeletire forduló szél csupán az északnyugati tájakon lehet élénk. Országszerte fagyos lesz a reggel, délután pedig 3 és 9 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

A kedd sokfelé indul párásan, ködösen, illetve zúzmarás köddel, ami a keleti szélcsendes tájakon tartósabban megmaradhat. Máshol többnyire napos időre van kilátás. A Dunántúl északi felén élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél. A fagyos reggelt követően délután 2-7 fokot mutathatnak a hőmérők.

Hirdetés

Szerdán és csütörtökön is szinte mindenhol fagyos lesz a reggel, többfelé pára-, illetve zúzmarás köd képződhet. Napközben ezek nagy része feloszlik, de lesznek tartósabban ködös országrészek. A ködös tájakon szitálás előfordulhat. Szerdán időnként még kisüthet a nap, majd csütörtökön mindenhol megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék csak csütörtökön érkezhet észak felől eső, zápor, a hegyekben havas eső formájában. Szerdán nem lesz jelentős a légmozgás, csütörtökön viszont már élénk, erős széllökésekre kell számítani. Szerdán 3-8, csütörtökön 4-12 fokra van kilátás, de a tartósabban ködös tájakon fagypont közelében maradhat a csúcshőmérséklet.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés