Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Felfoghatatlan fájdalom: Kedden örökre lehunyta szemeit a kislányom. Mindössze 1 évet élhetett! Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán:
Mindenegyben Blog - 2022. november 11. (péntek), 23:27

Felfoghatatlan fájdalom: Kedden örökre lehunyta szemeit a kislányom. Mindössze 1 évet élhetett! Ezért hagyott itt bennünket ennyire korán:

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 11

„Egyszerűen csodálatos volt, és a legboldogabb gyermek” - mondta édesanyja a kis Patriciáról.

Tragikus körülmények között, két nappal az első születésnapja után elhunyt egy angyalarcú lány. A kis Maddison Rose Patricia az egyik nap olyan tüneteket produkált, mint az álmosság, a levertség, a láz és étvágytalanság.

 

Egyáltalán nem volt önmaga. Úgy éreztem, valami nincs rendben. Nem evett, és nem csinált semmit

- idézi a lány édesanyját a Mirror. A szülők azonnal kórházba vitték Patriciát, haza azonban már sosem térhettek vele. A gyermek vérmérgezés miatt élet-halál közé került, egy ideig gépek tartották életben.

Hirdetés
[ ]

Az orvosok azt mondták, hogy nem fogja megélni a reggelt, és lehet, hogy meg kell hoznunk a döntést, hogy lekapcsolják a gépekről

- emlékezett vissza az édesanya. Patricia életét már nem sikerült megmenteni, mindössze két nappal az első szülinapja előtt elhunyt.

Hirdetés

Egyszerűen csodálatos volt, és a legboldogabb gyermek, akivel valaha találkoztunk

- mondták a gyászoló szülők.

Egy adománygyűjtésen már több mint 5000 font (2,3 millió Ft) gyűlt össze, amelyet a kislány temetésének a költségeire fordítanak majd.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés