Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem!Kiadták a listát ! ha ezért mész a háziorvoshoz, kórházba vagy bármilyen szakrendelésre, akkor ki kell fizetned a kezelésed költségeit!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 15. (szerda), 16:22

Figyelem!Kiadták a listát ! ha ezért mész a háziorvoshoz, kórházba vagy bármilyen szakrendelésre, akkor ki kell fizetned a kezelésed költségeit! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 15

Ezekért minden esetben fizetni kell az orvosnál ÖNNEK IS! – Számítson rá, ha ilyen panaszokkal megy!

Itt van, amiért mindenképpen fizetned kell az orvosnál! – Számíts rá, ha ilyen panaszokkal mész!Sokan azt hiszik, hogy az OEP, a TB minden orvosi ellátást és a beavatkozást támogat, de sajnos a valóság nem is.Számos ellátásért és kezelésér sajnos fizetni kell, nem is keveset, akár százezrekről is lehet! Érdemes beleolvasni, mert ha ezekkel a problémákkal fordulunk orvoshoz, akkor bizony fizetnünk kell érte!

Hirdetés
[ ]

1. Fizetősek a munkahigiénés szűrő- és ellenőrző vizsgálatok illetve minden ezzel kapcsolatos járóbeteg-szakellátások, a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatások.

2. Ha gondnokság alá helyezési eljárást szeretnénk vagy kell indítanunk, akkor sajnos ezért is ki kell nyitni a pénztárcát!Először is készíttetnünk kell egy orvosi szakvéleményt a beteg állapotára vonatkozóan, amiért fizetni kell.Kivételt képeznek azok az esetek, amikor a vizsgálatra és szakvéleményezésre társadalombiztosítási vagy szociális juttatásra, kedvezményre, illetve egészségbiztosítási ellátásra való jogosultság megállapítása céljából van szükség.

3. Ha sportolás közben sérülünk meg, akkor is magas számlára számíthatunk.Egészen pontosan ez a szabály az extrém illetve a különösen veszélyesnek minősített sportokra igaz, de ige tartozik a szórakoztató-szabadidős tevékenység is.Itt olyan sportokra kell gondolnunk mint a vízisí, a jet-ski, a vadvízi evezés, a hegy- és sziklamászás az V. foktól, a magashegyi expedíció, a bázisugrás,a bungee jumping, a falmászás, a roncsautó-sport (auto-crash), a rallyzás, a hőlégballonozás, a félkezes és nyílttengeri vitorlázás, a sárkányrepülés, ejtőernyőzés, paplanernyőzés, valamint a műrepülés.

4. A hivatásos sportolókat sem látják el ingyen az orvosnál ha sportegészségügyi vizsgálatra érkeznek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés