x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem!Kiadták a listát ! ha ezért mész a háziorvoshoz, kórházba vagy bármilyen szakrendelésre, akkor ki kell fizetned a kezelésed költségeit!
Mindenegyben Blog - 2022. április 18. (hétfő), 19:02

Figyelem!Kiadták a listát ! ha ezért mész a háziorvoshoz, kórházba vagy bármilyen szakrendelésre, akkor ki kell fizetned a kezelésed költségeit! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 18

Figyelem!Kiadták a listát ! ha ezért mész a háziorvoshoz, kórházba vagy bármilyen szakrendelésre, akkor ki kell fizetned a kezelésed költségeit!

Ezekért minden esetben fizetni kell az orvosnál ÖNNEK IS! – Számítson rá, ha ilyen panaszokkal megy!

Itt van, amiért mindenképpen fizetned kell az orvosnál! – Számíts rá, ha ilyen panaszokkal mész!Sokan azt hiszik, hogy az OEP, a TB minden orvosi ellátást és a beavatkozást támogat, de sajnos a valóság nem is.Számos ellátásért és kezelésér sajnos fizetni kell, nem is keveset, akár százezrekről is lehet! Érdemes beleolvasni, mert ha ezekkel a problémákkal fordulunk orvoshoz, akkor bizony fizetnünk kell érte!

Hirdetés
[ ]

1. Fizetősek a munkahigiénés szűrő- és ellenőrző vizsgálatok illetve minden ezzel kapcsolatos járóbeteg-szakellátások, a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatások.

2. Ha gondnokság alá helyezési eljárást szeretnénk vagy kell indítanunk, akkor sajnos ezért is ki kell nyitni a pénztárcát!Először is készíttetnünk kell egy orvosi szakvéleményt a beteg állapotára vonatkozóan, amiért fizetni kell.Kivételt képeznek azok az esetek, amikor a vizsgálatra és szakvéleményezésre társadalombiztosítási vagy szociális juttatásra, kedvezményre, illetve egészségbiztosítási ellátásra való jogosultság megállapítása céljából van szükség.

3. Ha sportolás közben sérülünk meg, akkor is magas számlára számíthatunk.Egészen pontosan ez a szabály az extrém illetve a különösen veszélyesnek minősített sportokra igaz, de ige tartozik a szórakoztató-szabadidős tevékenység is.Itt olyan sportokra kell gondolnunk mint a vízisí, a jet-ski, a vadvízi evezés, a hegy- és sziklamászás az V. foktól, a magashegyi expedíció, a bázisugrás,a bungee jumping, a falmászás, a roncsautó-sport (auto-crash), a rallyzás, a hőlégballonozás, a félkezes és nyílttengeri vitorlázás, a sárkányrepülés, ejtőernyőzés, paplanernyőzés, valamint a műrepülés.

4. A hivatásos sportolókat sem látják el ingyen az orvosnál ha sportegészségügyi vizsgálatra érkeznek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés