Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem!Minden magyar állampolgár összes orvosi papírja, zárójelentése, ambuláns lapja, orvosságai, műtétei, betegségei és kezelései felkerültek az internetre! Így törölheti őket, hogy senki ne láthassa! Tájékozódjon, mert önt is érinti, ha valaha járt már orvosnál! Mostantól minden orvosi adata elérhető az interneten ha nem törli őket!
Mindenegyben Blog - 2021. április 16. (péntek), 19:36

Figyelem!Minden magyar állampolgár összes orvosi papírja, zárójelentése, ambuláns lapja, orvosságai, műtétei, betegségei és kezelései felkerültek az internetre! Így törölheti őket, hogy senki ne láthassa! Tájékozódjon, mert önt is érinti, ha valaha járt már orvosnál! Mostantól minden orvosi adata elérhető az interneten ha nem törli őket! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 16

MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR ÖSSZES ORVOSI PAPÍRJA, ZÁRÓJELENTÉSE, AMBULÁNS LAPJA, ORVOSSÁGAI, MŰTÉTEI, BETEGSÉGEI ÉS KEZELÉSEI FELKERÜLTEK AZ INTERNETRE! ÍGY TÖRÖLHETI ŐKET, HOGY SENKI NE LÁTHASSA!

Hirdetés
[ ]

A mai nappal elkezdődött az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér tesztelése vagyis tesztüzeme, ami azt jelenti, hogy minden ember egészségügyi adatai felkerülnek az internetre, akik valaha jártak orvosnál, háziorvosnál, szakrendelésen, fogorvosnál, kórházban stb.

Mit is jelent egy valójában? Minden zárójelentés, kórlap, szedett gyógyszerek, felírt receptek, kezelések, műtétek és minden egyéb orvosi adat ezentúl elérhető lesz az interneten! Persze azért ez ennyire nem fekete fehér, nem mindenkinek lesz elérhető, attól nem kell félnünk, hogy boldog boldogtalan fog majd kotorászni a bizalmas adataink között.Ez a hozzáférés az egészségügyi személyzetre, orvosokra, nővérekre, gyógyszerészekre, gyógyszertárakra vonatkozik.

Ebbe a rendszerbe az orvosok, nővérek, ápolók, egészségügyi személyzet, háziorvosok, a járóbeteg- és szakrendelők, a patikák feltöltik, hogy a bejelentkezőnek hol, mikor, milyen orvosi szolgáltatást nyújtottak.EZ SZÁMUKRA KÖTELEZŐ LESZ! Vagyis az adataink mindenképpen bekerülnek a rendszerbe, de a láthatóságukat korlátozhatjuk vagy letilthatjuk!

Ha valakinek ez nem tetszik, akkor mostantól lehetősége van ezeknek az adatoknak a nyilvánosságát korlátozni!Akár teljes tiltást is kérhet, abban az esetben senki nem láthatja az adatait, de olyat is kérhet, hogy csak részlegesen tiltja az adatokat, például csak a kezelőorvosának enged hozzáférést! Ezt mindenki maga dönti el! Valójában a rendszer egy könnyebb áttekinthetőség és szükség esetében villámgyors kórtörténet megtekintését szolgálja, hogy adott esetben az orvosok villámgyorsan mindent egy helyen láthassanak rólunk és gyorsabban, könnyebben tudjanak döntést hozni a kezelésünkkel kapcsolatban.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés