Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FONTOS!! A Spar, az Aldi, a Lidl üzent a vásárlóknak! ÚJ SZABÁLYOK LÉPTEK ÉLETBE a rendkívüli intézkedések miatt! EZ A KÖZLEMÉNY mindenkit érint, aki náluk vásárol!
Mindenegyben Blog - 2020. március 26. (csütörtök), 20:06

FONTOS!! A Spar, az Aldi, a Lidl üzent a vásárlóknak! ÚJ SZABÁLYOK LÉPTEK ÉLETBE a rendkívüli intézkedések miatt! EZ A KÖZLEMÉNY mindenkit érint, aki náluk vásárol! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 26

Több kereskedelmi cég is rendkívüli intézkedéseket hozott az elmúlt napokban a koronavírus-járványra tekintettel, és miközben vannak ágazatok, amelyek gőzerővel üzemelnek, mások a veszélyhelyzet alatt inkább a leállást választják, készülve az azt követő időkre. Az Aldi honlapján közölte, hogy pénztárait védőplexivel szereli fel, és március 23-tól rövidebb nyitvatartási időre áll át annak érdekében, hogy dolgozói leterheltségét csökkentse, illetve, hogy több idő legyen a polcok feltöltésére. A cég az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemzi, szükség esetén felülvizsgálja.

Ugyancsak rövidíti a nyitvatartást a Spar, áruházai hétköznap átlagosan 6:30 és 19 óra között tartanak nyitva a továbbiakban. Erre a lépésre a veszélyhelyzet, illetve a megváltozott vásárlói szokások miatt volt szükség – írták.

Hirdetés

Emellett mind a webshopjában, mind üzleteiben mennyiségi korlátozást alkalmaz: egy-egy vevő lédig termékekből maximum 5 kilogrammot, darabban értékesített árukból maximum 10 darabot vásárolhat.

A Spar a megnövekedett rendelésszám miatt webshopjában bővítette az elérhető idősávokat, így hétköznapokon már 22 és 23 óra között is szállít. A társaság kitér arra, hogy munkatársai rendkívül leterheltek, az extra munkát új juttatással hálálja meg a munkáltató: minden ledolgozott óra után bruttó 400 forint hűségjutalmat számol el munkavállalói részére.

A Lidl a honlapján szereplő tájékoztatás szerint védőplexivel szereli fel pénztárait, illetve arcvédő plexit és maszkot biztosít dolgozóinak. A vevők várakozási helyét a kasszák előtt padlómatricával jelöli ki, a kasszákat, kasszaszalagokat, kilincseket és egyéb felületeket naponta többször, vírusölő fertőtlenítőszerrel fertőtleníti.

Mindhárom kereskedelmi cég felhívta vásárllói figyelmét az óvintézkedések betartására, egyebek mellett arra, hogy lehetőség szerint egyedül menjenek vásárolni, a többi vevőtől egy-két méter távolságot tartsanak, átgondolt bevásárlólistákat készítsenek és kártyával fizessenek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (4)
Hirdetés
Hirdetés