Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FONTOS!! A Spar, az Aldi, a Lidl üzent a vásárlóknak! ÚJ SZABÁLYOK LÉPTEK ÉLETBE a rendkívüli intézkedések miatt! EZ A KÖZLEMÉNY mindenkit érint, aki náluk vásárol!
Mindenegyben Blog - 2020. március 26. (csütörtök), 20:06

FONTOS!! A Spar, az Aldi, a Lidl üzent a vásárlóknak! ÚJ SZABÁLYOK LÉPTEK ÉLETBE a rendkívüli intézkedések miatt! EZ A KÖZLEMÉNY mindenkit érint, aki náluk vásárol! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 26

Több kereskedelmi cég is rendkívüli intézkedéseket hozott az elmúlt napokban a koronavírus-járványra tekintettel, és miközben vannak ágazatok, amelyek gőzerővel üzemelnek, mások a veszélyhelyzet alatt inkább a leállást választják, készülve az azt követő időkre. Az Aldi honlapján közölte, hogy pénztárait védőplexivel szereli fel, és március 23-tól rövidebb nyitvatartási időre áll át annak érdekében, hogy dolgozói leterheltségét csökkentse, illetve, hogy több idő legyen a polcok feltöltésére. A cég az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemzi, szükség esetén felülvizsgálja.

Ugyancsak rövidíti a nyitvatartást a Spar, áruházai hétköznap átlagosan 6:30 és 19 óra között tartanak nyitva a továbbiakban. Erre a lépésre a veszélyhelyzet, illetve a megváltozott vásárlói szokások miatt volt szükség – írták.

Hirdetés
[ ]

Emellett mind a webshopjában, mind üzleteiben mennyiségi korlátozást alkalmaz: egy-egy vevő lédig termékekből maximum 5 kilogrammot, darabban értékesített árukból maximum 10 darabot vásárolhat.

A Spar a megnövekedett rendelésszám miatt webshopjában bővítette az elérhető idősávokat, így hétköznapokon már 22 és 23 óra között is szállít. A társaság kitér arra, hogy munkatársai rendkívül leterheltek, az extra munkát új juttatással hálálja meg a munkáltató: minden ledolgozott óra után bruttó 400 forint hűségjutalmat számol el munkavállalói részére.

A Lidl a honlapján szereplő tájékoztatás szerint védőplexivel szereli fel pénztárait, illetve arcvédő plexit és maszkot biztosít dolgozóinak. A vevők várakozási helyét a kasszák előtt padlómatricával jelöli ki, a kasszákat, kasszaszalagokat, kilincseket és egyéb felületeket naponta többször, vírusölő fertőtlenítőszerrel fertőtleníti.

Mindhárom kereskedelmi cég felhívta vásárllói figyelmét az óvintézkedések betartására, egyebek mellett arra, hogy lehetőség szerint egyedül menjenek vásárolni, a többi vevőtől egy-két méter távolságot tartsanak, átgondolt bevásárlólistákat készítsenek és kártyával fizessenek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés