Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fontos! Így kaphatsz 100%-os mentességet a szemétszállítási díjfizetés alól! Alig páran tudnak az egyik legjobb támogatás létezéséről! Mondjuk a legfontosabb tudnivalókat.Így lehet ingyen a szemétszállítás
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 29. (vasárnap), 10:22

Fontos! Így kaphatsz 100%-os mentességet a szemétszállítási díjfizetés alól! Alig páran tudnak az egyik legjobb támogatás létezéséről! Mondjuk a legfontosabb tudnivalókat.Így lehet ingyen a szemétszállítás (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 29

aa) a háztartásban élők egy főre számított havi jövedelme nem haladja meg a nyugdíjminimum 300%-át,

ab) egyedül élő esetén a nyugdíjminimum 400%-át,

Hirdetés
[ ]

b) a 75. életévét betöltött, egyedül élő jogosultnak, vagy ha a jogosult kizárólag házastársával, élettársával, bejegyzett élettársával, szülőjével, 70. életévét betöltött gyermekével, kiskorú gyermekével, fogyatékossági támogatásban vagy emelt összegű családi pótlékban részesülő egyenesági hozzátartozójával, vagy testvérével él közös háztartásban. A támogatás abban az esetben illeti meg a kérelmezőt, ha a lakást kizárólag az előzőekben felsorolt személyek használják, valamint közszolgáltatási díj tartozásuk a közszolgáltatónál nincs.” A 2016. július 1. napja előtt megállapított hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjtámogatásra való jogosultság – jövedelmi viszonyaitól függetlenül – a 70. életévüket betöltöttek részére továbbra is biztosításra kerül azzal, hogy a megállapított jogosultságot a jogosult lakcímének változása nem érinti.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés