Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fontos!! Veszélyes kór ütötte fel a fejét! Azok is veszélyben vannak, akik megkapták az oltást! Ha az ország ezen részén él és ezeket a tüneteket észleli magán azonnal menjen kórházba!Ezek a betegség tünetei
Mindenegyben Blog - 2017. december 25. (hétfő), 20:18

Fontos!! Veszélyes kór ütötte fel a fejét! Azok is veszélyben vannak, akik megkapták az oltást! Ha az ország ezen részén él és ezeket a tüneteket észleli magán azonnal menjen kórházba!Ezek a betegség tünetei (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2017 dec 25

Pozsonyban három kanyarós beteget találtak, de náluk bebizonyosodott, hogy közvetlenül fertőzhették meg egymást, ezért az a hivatalos álláspont, hogy nincs járvány Szlovákiában, de járványveszély van.

Az Új Szó értesülései szerint , a betegek a . A betegek a munkahelyükön fertőzték meg egymást. Nemrég egy 43 éves nőnél állapították meg a kanyarót, a korábbi páciensek pedig férfiak voltak.A lap információi szerint az első fertőzött, egy 39 éves férfi, az Egyesült Államokban a szolgálati útján kapta el a kanyarót. Hazatérése után pedig a 35 éves kollégája a cég irodájában kapta el tőle a betegséget, és nagy a valószínűsége annak, hogy a nő is tőle kapta el a fertőzést.

Hirdetés
[ ]

Elmaradt a buli!Összesen körülbelül 850 hazai és 25 további országból származó alkalmazottja van a pozsonyi cégnek,ahol dolgozott a 3 kanyarós , és a vizsgálatok kiderítették, hogy a három fertőzöttel még további 56 ember kerülhetett kapcsolatba. Az volt az egyetlen óvintézkedésa cégnél, hogy a vállalat karácsonyi buliját törölték.

Dolán Rozália infektológus szerint a kanyaró felnőtt- és gyermekkorban a legveszélyesebb. Felnőttkorban elsősorban azért, mert a szervezet ellenálló képességét teljesen legyengíti és így más krónikus betegségek, még egy erősebb reuma is a betegnél nagyon komoly szövődményeket, leggyakrabban tüdőgyulladást, agyvelőgyulladást válthat ki. 9-11 nap a betegség lappangási ideje, míg maga a betegség lefolyása körülbelül két hét.

A szakember elmondása szerint olyankor bukkanhat fel a járvány, ha 92 százalék alá csökken a beoltottság . Vannak például olyan körzetek is, ahol a korábbihoz képest magasabb a kötelező oltást elutasítók száma.

Ki tekinthető egyáltalán védettnek?

– Az 1969 előtt születettek egyáltalán nem, a későbbi generációk is csak részlegesen védettek a kanyaró ellen, mivel 1990-ben lecserélték azt a vakcinát, amelyet addig használtak – mondta Almási István, a szekszárdi Balassa János Megyei Kórház infektológus főorvosa.

A főorvos szerint a mostani védőoltás már megfelelő védettséget biztosít, ráadásul a oltást ismétlik kisiskolás és kamasz korban. Ugyanakkor a védettség csökkenhet felnőttkorra, de a betegség kialakulását és a járványt még így is megakadályozhatja.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés