Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Friss!25%-os nyugdíjemelés áprilistól ! így kaphatja meg, mutatjuk hogyan igényelheti!
Mindenegyben Blog - 2021. április 01. (csütörtök), 13:25

Friss!25%-os nyugdíjemelés áprilistól ! így kaphatja meg, mutatjuk hogyan igényelheti! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 01

Így kaphat, akár 25%-os nyugdíjemelést áprilistól! Nincs vesztenivalója, igényelje minél előbb!

Nyugdíjasok figyelem – Nagyon sokan kaphatnak idén méltányossági nyugdíjemelést!

Méltányossági alapú nyugdíjemelésre 700 millió forintot fordítható idén!

Hirdetés
[ ]

Új törvényt szavaztak meg >>> Nyugellátások alcímen belül az adott előirányzat terhére különös méltánylást érdemlő körülmények esetén méltányossági alapon megállapításra kerülő nyugellátásra 200,0 millió forint, méltányossági alapú nyugdíjemelésre 700,0 millió forint, egyszeri segélyre 500,0 millió forint használható fel.

Méltányosságból nem csupán nyugdíjat, hanem nyugdíjemelést is kérhetünk!

A méltányossági nyugdíjemelést érdemes igényelni, teljesen ingyenes, nincs vesztenivalónk, ha pedig elfogadják a  kérelmünket, akkor minden hónapban emelt összegű nyugdíjat fogunk kapni!

Az emelés összege nem lehet több, mint az öregségi teljes nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 25%-a, viszont nem lehet kevesebb a 10%-nál sem.

Az engedélyezett kivételes nyugellátás-emelés úgymond beolvad  a nyugellátás összegébe, ennek köszönhetően a nyugellátások évenkénti rendszeres emelése során egy tekintet alá esik a nyugellátással. Az ily módon megnövelt összegből kell meghatározni a  nyugellátás alapulvételével számított esetleges egyéb juttatásokat is.

Az igény iráni kérelem, a  Kérelem-Adatlap nyomtatványon , a K16 számú űrlap – nyugellátás méltányossági alapon történő emeléséhez) nyújtható be.

A nyomtatvány beszerezhető a nyugdíjbiztosítási szervek ügyfélosztályán vagy letölthető az ONYF honlapjáról-

Itt van minden, amit a méltányossági nyugdíjemelésről tudni kell >>>

Kivételes nyugellátás-emelés engedélyezésére az érintett személy, illetőleg meghatalmazottja vagy törvényes képviselője kérelme alapján kerülhet sor. A kérelemben meg kell jelölni azokat a különös méltánylást érdemlő körülményeket, amelyek megalapozhatják a kérelem teljesíthetőségét. (pl.: egészségi állapotról, közeli hozzátartozó egészségi állapotáról, gyógyszerköltségről, közüzemi díj elmaradásról szóló igazolás stb.)

Ki részesülhet kivételes nyugellátás-emelésben?

Kivételes nyugellátás-emelés engedélyezhető annak a nyugellátásban részesülő, az öregségi nyugdíjkorhatárt elérő személynek; a megváltozott munkaképességű özvegynek; a fogyatékkal élő, illetve tartósan beteg vagy legalább két árvaellátásra jogosult gyermek eltartásáról gondoskodó özvegynek; továbbá az árvának, akinél a nyugellátás és rendszeres pénzellátás együttes havi összege nem haladja meg a 75.000 forintot.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés