Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Friss: Új hírek érkeztek a súlyos beteg Törőcsik Mariról
Mindenegyben Blog - 2021. március 26. (péntek), 09:58

Friss: Új hírek érkeztek a súlyos beteg Törőcsik Mariról

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 26

Friss: Új hírek érkeztek a súlyos beteg Törőcsik Mariról

Hiába imádkozott az egész ország Törőcsik Mariért, sajnos bekövetkezett, amitől mindenki tartott

Hirdetés
[ ]

Tüdőgyulladást kapott a Kossuth és Jászai Mari-díjas színésznő..

Sokan imádkoznak Törőcsik Mariért, aki tüdőgyulladással küzd a kórházban – írja a Blikk. A 85 éves színésznőnek hőemelkedése volt, amikor újra kórházba került; két hete tartják megfigyelés alatt.

Csókoltat mindenkit, de sok alvásra van szüksége.

Rokonai, szerettei aggódva várják az állapotáról szóló híreket. Törőcsik Mari az utóbbi időben gyengélkedett, a lap megtudta, hogy a színésznőnek tüdőgyulladása van. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész unokája, Járai Máté is rendkívül aggódik a nagymamájáért, a lapnak úgy nyilatkozott: jelenleg stabil a színésznő állapota. 

Az eredményei hol jobbak, hol picit rosszabbak. Sajnos nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból. Eddig minden betegséget legyűrt, bízunk benne, hogy erős, és ezúttal is így lesz 

– mondta Járai Máté. A lap kereste Törőcsik Mari volt férjét és egyik legjobb barátját, Bodrogi Gyulát is, aki napok óta nem tudott beszélni a színésznővel. 

Sajnos nem tudták neki odaadni a telefont, az ápolójával, Tamással beszéltem. Azt mondta, Mari jobban van, de azért azt gondolom, ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem. Biztosan megviseli a tüdőgyulladás, megterhelő lehet ez neki

– mondta Bodrogi Gyula. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés