Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Fűtés és áram nélkül maradhat Európa!Nálunk ekkor lesz áramszünet
Mindenegyben Blog - 2021. november 14. (vasárnap), 09:25

Fűtés és áram nélkül maradhat Európa!Nálunk ekkor lesz áramszünet (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 14

Fűtés és áram nélkül maradhat Európa,

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a helyzet Nyugat- és Dél-Európában súlyos. Mint fogalmazott: “kézzelfogható valóság, hogy blackout, azaz hosszabb ideig a polgárok által elszenvedni kénytelen áram-, illetve energiakimaradás lehet a téli hónapokban”.

AUSZTRIÁBAN A HADSEREG MÁR ÓRIÁSPLAKÁTOKON, ILLETVE ONLINE HIRDETÉSEKBEN KÉSZÍTI FEL A POLGÁROKAT ARRA, LEHET, HOGY AZ ENERGIAVÁLSÁG MIATT HOSSZABB, EGYHETES, VAGY AKÁR TÍZNAPOS ENERGIAKIMARADÁS LESZ

– fejtette ki a kormánypárti politikus.

Kiemelte, Németországban is hasonló a helyzet, ott a katasztrófavédelem olyan tájékoztató filmet készített, amely arról szól, hogy az idősebb, egyedül élő polgárok hogyan tudnak védekezni több napig tartó energiakimaradás esetén.

Ezzel szemben az Oroszországgal kötött hosszú távú, 10+5 éves gázszállítási megállapodásnak köszönhetően Magyarország energiatartalékai biztonságot teremtenek a polgároknak, családoknak és a gazdasági élet szereplőinek

– jelentette ki a kormánypárti EP-képviselő.

A Fidesz EP-képviselője aláhúzta, hogy a földgáz lakossági ára Magyarországon a legolcsóbb az Európai Unióban, a villamosenergia ára pedig a második legalacsonyabb.

Van gáz, ezért nincs gáz

Szijjártó Péter és Aleksandar Vulin szerb belügyminiszter közösen helyezte üzemi nyomás alá a szerb-magyar gázvezetéket Kiskundorozsmán szeptember végén, így megkezdődött a földgáz kereskedelmi forgalmazása a két ország között, a Gazprommal kötött megállapodás alapján.

Szerbia felől 3,5 milliárd köbméter földgáz fog érkezni az országunkba idén, amely nagy részét kiteszi az össz éves mennyiségnek – ezen kívül 1 milliárd köbméter gáz jön majd Ausztria irányából. Az új megállapodás rendkívül kedvező az országunk számára, ennek köszönhetően gázáremelkedésre az elkövetkező időben nem kell számítani – mondta el akkor szijjártó Péter. Hozzátette:

MAGYARORSZÁG GÁZELLÁTÁSA NEM LEHET SEM IDEOLÓGIAI, SEM POLITIKAI KÉRDÉS, UGYANIS IDEOLÓGIÁVAL ÉS POLITIKAI NYILATKOZATOKKAL NEM LEHET FŰTENI A LAKÁSOKAT ÉS A HÁZAKAT, NEM LEHET MŰKÖDTETNI AZ IPART.

Több önkormányzat nem tudott áramot venni a jövő évre

Az önkormányzatokra nem vonatkozik a rezsicsökkentés.

Több önkormányzat - Kaposvár mellett Békéscsaba és Berettyóújfalu - sem tudott jövő évre még áramot venni, mert nincs annyi pénzük, amennyiért a szolgáltatók adnák az energiát. Erről az Átlátszó írt először.

Orbán Viktor szerint a magas energiaárakért a brüsszeli klímapolitika felelős. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter viszont azt állítja, egyetlen ország sem vonhatja ki magát a piaci viszonyok alól - számolt be róla az RTL Híradó.

A kormány nem válaszolt a Híradónak arra a kérdésére, hogy hány önkormányzat kerülhetett nehéz helyzetbe a magas energiaárak miatt, és hogy számíthatnak-e kormányzati segítségre.

ÁRAM nélkül maradhat Ön is november 15 -én ,16-án,17-én,18-án 19-én ! Az alábbi teleüléseken korszerűsítést VÉGEZ az áramszolgáltató – itt készüljön áramszünetre :A munkák következtében analóg és digitális telefonszolgáltatásunk, internet és IPTV szolgáltatásunk szünetelése várható a Magyar Telekom Nyrt.-n kívül álló ok miatt.

Amennyiben a jelzett időszakokon túl is szolgáltatásunkban üzemszünetet tapasztalsz, és rendelkezel digitális elosztóval, akkor kérjük indítsd újra a készüléket, amelynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek. Abban az esetben, ha az észlelt hiba ezután is fennáll, kérjük hívd ügyfélszolgálatunkat a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1414-es telefonszámon!Az esetleges kényelmetlenségért Ügyfeleink elnézését, egyben megértését kérjük.

  • 2021. november 15-én 08:00 és november 15-én 14:00 között: Biatorbágy település egyes részein
  • 2021. november 15-én 08:00 és november 15-én 16:00 között: Magyarsarlós település egyes részein
  • 2021. november 15-én 08:00 és november 15-én 16:00 között: Szeged település egyes részein
  • 2021. november 15-én 08:00 és november 15-én 16:00 között: Tataháza település egyes részein
  • 2021. november 15-én 08:00 és november 15-én 16:00 között: Létavértes település egyes részein
  • 2021. november 15-én 08:00 és november 15-én 16:00 között: Mezőtúr település egyes részein
  • 2021. november 15-én 08:30 és november 15-én 14:30 között: Balatonlelle település egyes részein
  • 2021. november 15-én 12:00 és november 15-én 16:00 között: Érd település egyes részein
  • 2021. november 16-án 07:30 és november 16-án 15:30 között: Nyársapát település egyes részein
  • 2021. november 16-án 08:00 és november 16-án 12:00 között: Pécs település egyes részein
  • 2021. november 16-án 08:00 és november 16-án 15:00 között: Budapest XVIII. kerületének egyes részein
  • 2021. november 16-án 08:00 és november 16-án 16:00 között: Magyarsarlós település egyes részein
  • 2021. november 16-án 08:00 és november 16-án 16:00 között: Debrecen település egyes részein
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés