Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gálvölgyi János felesége erősítette meg a hírt a művészről
Mindenegyben Blog - 2023. június 03. (szombat), 15:13

Gálvölgyi János felesége erősítette meg a hírt a művészről

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 03

Jelentősen javult Gálvölgyi János állapota – tudta meg a Blikk. A Keresztanyu című sorozat sztárja még május közepén, légzési nehézségek miatt került kórházba, ahol tüdő- és szívproblémák miatt mélyaltatásban tartották az intenzív osztályon.

 

Az egész ország egy emberként szorított, hogy felépüljön, a helyzet pedig – mint felesége, Gálvölgyi Judit a Blikknek elmondta – lényegesen jobbra fordult.

Hirdetés
[ ]

Olyannyira, hogy másfél hete kiengedték a kórházból, otthon lábadozhat.

Nagyon jól van János, hála Istennek minden rendben van a férjemmel. Mindketten remekül érezzük magunkat. A rajongók megnyugodhatnak, nincs semmi baj. Most sokat vagyunk együtt, jól telnek a napjaink– árulta el a lapnak.

Gálvölgyi János telefonon jelentkezett be

A művész maga is visszatért a nyilvánosság elé egy telefonhívás erejéig: az ATV Heti Napló című adásába jelentkezett be a vonalból múlt vasárnap.

“Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést, és köszönök mindenkinek mindent! Annyira banálisan hangzik, hogy köszönöm, köszönöm, köszönöm, de azt hiszem, annyi köszönet nincs, mint amennyi szeretetet kaptam, úgyhogy köszönöm! A hangom nem az igazi még, de remélem, hogy egy-két napon belül ez is a helyén lesz, és akkor szeretnék valamennyit visszaadni abból a szeretetből, amit én kaptam. Ha az megfelel annak, amit a színpadon tudok nyújtani, akkor nagyon boldog leszek “

– idézi a Blikk Gálvölgyi Sváby Andráshoz intézett szavait.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés