Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gázzal fűtök figyelem! 2 Ezer forintos garantált gázszámla kedvezmény és plusz 10 ezer forint! Március 31-ig jelentkezhetsz érte! Mutatjuk hogyan kapod meg :
Mindenegyben Blog - 2019. február 11. (hétfő), 18:58

Gázzal fűtök figyelem! 2 Ezer forintos garantált gázszámla kedvezmény és plusz 10 ezer forint! Március 31-ig jelentkezhetsz érte! Mutatjuk hogyan kapod meg : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 11

A Nemzeti Közművek Zrt. nyereményjátékot indít azon ügyfelei körében, akik értékelik földgáz- és áramapplikációját. A szolgáltató minden nap 10 ezer forint értékű, elektronikai eszközökre felhasználható vásárlási utalványt sorsol ki. Továbbá azok az ügyfelek, akik a társaság saját e-számlájára váltanak, 2 ezer forint garantált számla jóváírást kapnak földgáz vagy áramszámláikból.

Hirdetés
[ ]

Most érdemes garantált nyereményekért használni az NKM földgáz-és áram applikációjátAz NKM most nyereményjátékot indított, így azon ügyfelek között, akik értékelik az App Store-on vagy a Google Play áruházon keresztül az applikációkat, minden nap 10 000 forint értékű, elektronikai eszközökre felhasználható vásárlási utalványt sorsol ki, valamint azok az ügyfelek, akik most a társaság saját e-számlájára váltanak, 2000 forint garantált számla jóváírást kapnak földgáz vagy áramszámláikból. A nyereményjáték 2019. február 11-től március 31-ig tart.

Az applikáció Android és IOS telefonokra is elérhető az alkalmazás áruházakon keresztül. A letöltéssel az ügyfelek bárhonnan, bármikor diktálhatnak, valamint megtekinthetik és letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal ki is fizethetik. Az applikációt regisztrációt követően az NKM lakossági ügyfelei használhatják.Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp két külön felületen fut, azonban az egyik applikációról csak egy gombnyomás a másik applikációra váltás. Az ügyfelek egy regisztrációval több felhasználási helyre vonatkozóan is intézhetik ügyeiket, valamint első kézből értesülhetnek a szolgáltatók legfrisseb híreiről, ajánlatairól. Az NKM folyamatosan fejleszti alkalmazásait, így a későbbiekben további ügyintézési lehetőségeket is fog biztosítani letöltői számára.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés