Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Giga nyugdíjemelés jön JANUÁRBAN!!Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok JANUÁRBAN!!
Mindenegyben Blog - 2022. december 11. (vasárnap), 18:10

Giga nyugdíjemelés jön JANUÁRBAN!!Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok JANUÁRBAN!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 11

A nyugdíjellátásról szóló törvény és az infláció hatalmas mértéke miatt jelentős mértékű nyugdíjemelésre kell számítania az időseknek janurában, februárban pedig a 13. havi nyugdíjat emelni fogják. A Világgazdaság szerint jövő évben elérhető lesz a korábbi álomhatár, lesz, akinek 200 ezer forint "átlagnyugdíjat" fog kivinni a postás.

A magyar kormány még csötörtökön  be egy rövid poszt keretében, hogy januárban újabb nyugdíjemelés várható, ezzel szeretnék megvédeni a nyugdíjasokat a "szankciós infáció" hatásaitól. De mit jelent ez pontosan?

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Meghalt a facebook!Ezért nem tudod használni a Facebook Messengert! Hatalmas baj lehet: teljesen lehalt a Facebook Messenger, Magyarországon sem működik!

Komoly gondok vannak a Facebook működésében, több olvasónk is jelezte, hogy egyszerűen kiléptette őket a rendszer. A...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés