Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gratulálok - FAP -580, ahogy kidobtátok a haladó autóból ezt a szerencsétlen kutyust!
Mindenegyben Blog - 2021. június 10. (csütörtök), 16:52

Gratulálok - FAP -580, ahogy kidobtátok a haladó autóból ezt a szerencsétlen kutyust! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 10

Gratulálok ezeknek az élőlényeknek, akik ezt a szerencsétlen kutyát, ma délután sorsára hagyták Nyírbogdány és Kèk között a vasúti átjáró piros jelzésénél.

Szívszorító volt nézni, hogy fut a kocsi után. Itt van nálunk, aki szeretné örökbe fogadni szóljon. Holnap délután viszem a menhelyre.  

Hirdetés
[ ]

Így tudsz segíteni a baja jutott állatokon

Állatmentő Sereg

Bemutatkozunk

Alapítványunk olyan aktivistákból áll, akik évek óta szívvel- lélekkel segítik, mentik a bajba jutott állatokat. Tagjaink elkötelezettek és hivatásként kezelik az állatvédelmet és az állatmentést, igyekszünk hatékonyan és gyorsan fellépni, ha egy bajba jutott ártatlan lény segítségre szorul.

Mindannyian vegánok vagyunk, mindennapjainkban is arra törekszünk, hogy a lehető legkevesebbet ártsunk az élőlényeknek és a természetnek. Számunkra egy csirke élete ugyanolyan fontos, mint egy kutya vagy cica élete. Életmódunkkal igyekszünk példát mutatni, hogy lehet az állatok kihasználása nélkül, ráadásul egészségesebben is élni. Ha kérdésed van életmódunkkal kapcsolatban, írj nekünk!

Legfőbb feladataink:

  • Balesetes, elütött állatokhoz kiszállás, orvoshoz juttatás
  • Az állatkínzások, állatbántalmazások, felelőtlen, hanyag állattartás áldozatainak megmentése, gyógyítása és elhelyezése ideiglenes vagy végleges gondozásba
  • Felelős állattartásra való felhívás, adott esetben felszólítás, ha szükséges, hatósági segítséggel
  • Más állatvédelmi illetve állatmentő szervezetekkel való együttműködés, összefogás a bántalmazott, sérült, segítségre szoruló állatokért
  • Különböző menhelyeken való munkálatok, felújítások, bővítések, kreatív tevékenység végzése
  • A bejelentett esetekhez való kiszállás és személyes intézkedés, akár hatósági segítséggel

Bejelentéseiteket a pontos adatokkal, esetleírással, elérhetőséggel valamint bizonyító fotóval vagy videó felvétellel az info@allatmentoszolgalat.com e-mail címre várjuk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés