Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gulyás Gergely : eddig biztos maradnak a korlátozások a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek,ha tetszik ,ha nem !
Mindenegyben Blog - 2021. május 06. (csütörtök), 13:05

Gulyás Gergely : eddig biztos maradnak a korlátozások a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek,ha tetszik ,ha nem ! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 06

Gulyás Gergely a tájékoztató elején közölte, hogy a szerdai kormányülésen is elsősorban a vírushelyzetről volt szó. Sikerült a harmadik hullámot megtörni, 4,153 millió fölött van az első oltásban részesültek száma Magyarországon, ennek köszönhető, hogy az újraindítás folytatódhatott.

A MINISZTER SZERINT MAGYARORSZÁG ELSŐKÉNT SZEREZTE VISSZA A SZABADSÁGÁT AZ EU-BAN, DE KÉTSÉGTELEN, EZ A SZABADSÁG MÉG NEM TELJES.

Egész Európában zajlik egy vita arról, hogy kinek mit szabad, mit nem védettségi igazolvány birtokában. Magyarországon a nemzeti konzultáció döntött: 65 százalék mondta, hogy járjanak jogok az igazolvánnyal.

Hirdetés
[ ]

Gulyás Gergely közölte, hogy

AUGUSZTUSIG BIZTOSAN KELLENI FOG A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY A KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBE VÉTELÉHEZ.

Ez koncertekre, fesztiválokra, szórakozóhelyekre, szállodákra és éttermekre, sporteseményekre egyaránt igaz. Az oltás regisztráció alapú marad, nem lesz kötelező. Ma néhány nap alatt bárkit be tudunk oltani. Most is nyitva van az időpontfoglalás lehetősége.

Gulyás Gergely © MTI

Hirdetés

A politikus elmondta, Magyarországon csak szigorú vizsgálatok után kapnak engedélyt az oltások. Mindegyik oltás biztonságos és hatákony - mondta Gulyás.

AZ OLTÁSELLENESSÉGNEK KÉT FORMÁJA VAN: VALAMELYIK OLTÓANYAG ELLEN BIZALMATLANSÁGOT KELT, VAGY A TELJES OLTÁS ELLEN KAMPÁNYOL.

Magyarország kétoldalú megállapodásokat köt a védettségi igazolványok kapcsán, így azt a félelmet a kormány nem tartja indokoltnak, hogy bizonyos oltóanyagok miatt nem lehetne nyáron utazni.

2022-re a kormány 5,2 százalékos növekedéssel számol; 5,9 százalékos hiánnyal és csökkenő államadóssággal. Magyarország korábban érdemben tudta csökkenteni az államadósságát, ezért most lehetőség van arra, hogy működésben tudja tartani a gazdaságot.

Gulyás közölte, hogy félhavi plusz nyugdíjat kapnak jövőre az érintettek, valamint a 25 éven aluliak SZJA-mentessége is megmarad. A gazdaság újraindítására 7300 milliárd forint jut, és az egészségügyben is új korszakot sikerült nyitni, megszüntették a hálapénzt, és jelentős orvosi béremelés volt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!Hatalmas pofont kapott .Ilyenre még nem volt példa.

Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!Hatalmas pofont kapott...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés