Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
GULYÁS GERGELY KEMÉNYEN ODAMONDOTT AZ EU-NAK: “AZ UNIÓ VONJA VISSZA KORÁBBI DÖNTÉSEIT, NE FOGADJON EL OLYAN SZANKCIÓT, AMELY…”
Mindenegyben Blog - 2022. május 03. (kedd), 19:04

GULYÁS GERGELY KEMÉNYEN ODAMONDOTT AZ EU-NAK: “AZ UNIÓ VONJA VISSZA KORÁBBI DÖNTÉSEIT, NE FOGADJON EL OLYAN SZANKCIÓT, AMELY…” (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 03

Közlése szerint a kormánynak az a törekvése, hogy továbbra is biztosítsa a rezsicsökkentés fenntarthatóságát, amelynek feltétele a kőolaj és földgáz hozzáférhetősége és az, hogy az energiahordozók ára minél előbb visszatérjen a normál szintre.

Nem szabad olyan szankciókat hozni, amelyekkel elsősorban magunkat büntetjük és nem azokat, akiket szankcionálni akarunk

Hirdetés
[ ]

– fogalmazott Gulyás Gergely. 

Arról is szólt: 

az Európai Unió semmilyen olyan szankciót nem fogadott el, ami lehetetlenné teszi, hogy bárki rubelben fizessen az orosz gázért, 

ráadásul ezt polgári jogi szerződés szabályozza az államok és cégek között. Vagyis a szerződés megváltoztatásának egyetlen feltétele, hogy a két fél között akarategység jöjjön létre. 

Ugyanakkor a magyar állam nem is fizet rubelben a gázért, hiszen eurószámlát nyitottak, amelyre euróban utalják át a gáz árát, majd ezt a bank váltja át rubelre – szögezte le. – Magyarországon kívül még kilenc ország teszi ezt, csak miután Európában ma jó európainak lenni azt is jelenti, hogy az országok vezetői nem beszélnek őszintén a nemzetközi életben és a saját népükkel sem, ezért a másik kilenc ország nem mondja, hogy ugyanezt teszi – jegyezte meg. 

– Ne legyen kétsége senkinek, hogy akik ma Oroszországból nyersanyagot kapnak, pontosan ugyanezzel az eljárással, ugyanígy fizetnek a földgázért – tette hozzá Gulyás Gergely. 

Végül hangsúlyozta: miután rendkívül megdrágultak az energiahordozók, és a költségvetésből kell kiegészíteni a szükséges forrásokat, a kormánynak újra és újra meg kell vizsgálnia az élelmiszer- és benzinárstop fenntarthatóságának lehetőségét. – Továbbá a Mol is jelentős terheket vállal a 480 forintos kiskereskedelmi üzemanyagár fenntartása érdekében – tette hozzá a Vasárnapi újság című műsorban Gulyás Gergely.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés