Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász!Drámai hír érkezett! Édesapja karjaiban, a mentőautóban halt meg a 14 éves tinédzser!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 28. (kedd), 08:30

Gyász!Drámai hír érkezett! Édesapja karjaiban, a mentőautóban halt meg a 14 éves tinédzser!

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 28

Elképzelhetetlen fájdalom: édesapja karjai között halt meg a 14 éves tinédzser

Osztálytársai miatt kellett meghalnia a fiúnak.

Azt hitte a 14 éves Oliver Stephens, hogy beszélgetni hívja egy lány osztálytársa a közeli parkba. Azonban a lány azért csábította el a fiút, hogy másik két osztálytársuk kegyetlenül összeverje, végül halálra késelje az autizmussal küzdő Olivert.

Hirdetés
[ ]

A három diák most a bíróság előtt felett szörnyű tettéért, és összesen 28 év börtönt kaptak. A csapdát állító lány „csak” 3 évet kapott, míg a két fiú egyenlő büntetést.

A bíróság előtt a lány már enyhíteni próbált a tettén, azt mondta, csak rá akart ijeszteni Ollyra, nem gondolta, hogy a két fiú megveri, majd meg is öli. Egy szemtanú azonban elmondta, hogy a lányt kicsit sem hatották meg az események, azt kiabálta, hogy Olly azt kapja, amit megérdemelt.

Ollynak azért kellett meghalnia, mert nem volt hajlandó bocsánatot kérni a Facebookon tett egyik kommentje miatt. Hogy pontosan mit írt és mit kifogásoltak a diákok, azt nem lehet tudni.

Már napokkal a támadás előtt Olly megleckéztetéséről cseteltek a diákok, egyértelműen megtorlásra készültek.

Olly végül édesapja karjaiban, a mentőautóban halt meg. A tárgyaláson az apa, Stuart azt mondta, Ollyt szabályosan kivégezték a tinédzserek.

„Milyen gonosznak kell lenni ahhoz, hogy megölj egy gyereket?” – tette fel a költői kérdést a tárgyalóteremben. Hozzátette, Olly az autizmusa miatt sokkal jobban bízott az emberekben, mindenki felé szeretettel fordult, nem feltételezte, hogy bárki is ártani akarhatna neki.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés