Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász!Drámai hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Anita ! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…
Mindenegyben Blog - 2021. május 06. (csütörtök), 08:48

Gyász!Drámai hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Anita ! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 06

Hatszor vitte mentő a kórházba az utolsó hónapokban, de mindig hazaküldtek egy 43 éves rákos veresegyházi nőt a családjához. Az indoklás mindig az volt, hogy nincs hely kórházban a covidos betegek miatt. Erről a nő férje beszélt az RTL Híradónak. A nő januárban az otthonában halt meg.

Hirdetés
[ ]

Anitánál először 2016-ban diagnosztizáltak mellrákot, a betegsége 2020-ban újult ki. Tavaly február végén ájultan talált rá a férje otthon, azonnal kórházba vitték. De nem sokáig maradhatott bent, miután elkezdték kiüríteni a kórházakat a járvány miatt. A nő ezt követően sugárterápiára járt, jobban lett, de tavaly novemberben megint romlott az állapota és egy vidéki kórházba szállították a mentők. Reggel 9 órától estig a folyosón feküdt, azt mondták neki, hogy annyi a covidos beteg, hogy nem tudják sehova tenni – nyilatkozta férje a Híradónak. Anitát hazavitték, majd pár héttel később vissza a kórházba.

Azonban újabb kiürítés miatt mentővel ismét hazavitték őt. A férje szerint az utolsó hónapokban ez a folyamat hatszor játszódott le.

Ezt nézték végig a gyerekeim hétről-hétre, hogy anyát elviszik a mentők

– mondta a férje, aki szerint nem biztos, hogy felesége normál körülmények között életben maradt volna, de úgy érzi, hogy nem kapott alapos, méltó ellátást. A férfi egyedül neveli az 5 éves lányát és a 7 éves fiát, dolgozni egyelőre nem tud.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés