Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász: „Egy pillanat alatt halt meg”Összeomlott a gyásztól Nyertes Zsuzsa:
Mindenegyben Blog - 2023. január 02. (hétfő), 22:08

Gyász: „Egy pillanat alatt halt meg”Összeomlott a gyásztól Nyertes Zsuzsa: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 02

Összeomlott a gyásztól Nyertes Zsuzsa: „Egy pillanat alatt halt meg”

Hirdetés
[ ]

„Nem volt időnk felkészülni erre a tragédiára.”

Nyertes Zsuzsáék családjában mindenki rendkívül kötődik a többiekhez. Ha náluk egy gyermek felnő, akkor sem feledkezik meg a szüleiről, nagyszüleiről, testvéreiről – az unokák is ezt a példásan nagy szeretetet látva nőnek fel. A színésznő édesapja igen erős motorja volt a családnak, épp ezért volt váratlan halála óriási trauma és veszteség a szeretteinek.

Hirdetés

Bár eltelt némi idő azóta, hogy Nyertes Zsuzsa édesapja örökre lehunyta a szemét, ám ő mégsem képes könnyek nélkül beszélni róla. A máskor csupa mosoly előadóművész most kisírt szemmel próbálja szavakkal felidézni az imádott édesapjával kapcsolatos emlékeit – írja a Hot! sztármagazin nyomán a Vasárnap Reggel legutóbbi száma.

– A leghűségesebb férj, a legjobb apa és a legkedvesebb nagypapa volt! – kezdte a színésznő. – Hárman vagyunk lányok, és bár imádott minket, sóvárgott egy trónörökös után. Megkapta: az első unokája fiú lett, akit még négy követett, a három lány mellett. Gyerekkorunkban sokat dolgozott, de hétvégéken örömmel játszott velünk: kártyáztunk, társasoztunk. Aztán felnőttünk, saját életünk-családunk lett, ám továbbra is mindig számíthattunk rá. Először nem örült, hogy én színésznő lettem, orvosnak szánt, ami ő szeretett volna lenni. Később, látva a sikereimet, nagyon büszke lett, minden premieremen ott tapsolt. Mivel egy szempillantás alatt halt meg, nem volt időnk felkészülni erre a tragédiára. A pacemakere korábban kétszer is megmentette az életét; harmadjára nem sikerült...

Utolsó élmények

Zsuzsi szerint Isten akarta, hogy az édesapjának még legyenek csodás úti élményei. – Tavaly kétszer is járt Amerikában. Először nyáron, amikor mind a tizenhatan együtt vakációztunk az óceánnál: apu a nyolc unokájával együtt bolondozott a vízben meg a parton! Én a novemberi szülinapja apropóján egy krétai vakációval leptem meg, amire anyuval mentek el, majd az év végén újra az USA-ba utaztak, ahol Juditéknál ünnepelték a karácsonyt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés