Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász:
Mindenegyben Blog - 2021. február 23. (kedd), 21:38

Gyász: "Holtan találták Juliust" - Testvérét gyászolja az X-Faktor egykori győztese

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 23

Pozsony — Egyetlen testvérét gyászolja az X-Faktor korábbi nyertese, Sárközi Ricco (33). Az énekes bátyja, Julius (†40) megígérte szeretett öccsének, valamint édesanyjuknak, hogy meglátogatja őket, ám többet nem hallottak róla.

– Február 12-én hívta anyut a bátyám, hogy nemsokára jön hozzánk, majd nem érkezett meg. Amikor nem értük el telefonon, és senki nem tudott róla semmit, akkor már tudtuk, hogy nagy a baj – kezdte lapunknak a tehetségkutató 2017-es győztese.

Hirdetés
[ ]

 Szlovákiában az a szabály, hogy két nap után kezdenek el keresni egy eltűnt személyt, így ahogyan elteltek a napok, anyukám bement a rendőrségre, és bejelentette, hogy nincs meg a bátyám. Én még egy helyi televíziót is felkerestem, megjelent, hogy keresik, sokan telefonáltak is, hogy merre látták, de nem akadtunk a nyomára. Végül hétfőn hívta anyut a rendőrség, hogy holtan találták Juliust – folytatta megtörve Ricco.

Az énekes családja: Ricco (balról), édesanyja, bátyja, az elhunyt Julius, testvére kislánya és édesapjuk

– Nem tudni pontosan, hogy mi történt, az autója mellett találták meg. Valószínűleg rosszul lett, elesett, talán a fejét is beütötte, és mivel fagy volt akkor éjjel kint, meghalt. Nagyon nehéz ez most, nem térünk magunkhoz, megszakad a szívünk. Ráadásul a fivéremnek van egy 12 éves kislánya, aki szintén összetört a gyászban – tette hozzá az énekes.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés