Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász : Tragikus autóbalesetben meghalt a Magyar világbajnok sportoló!
Mindenegyben Blog - 2022. március 21. (hétfő), 14:21

Gyász : Tragikus autóbalesetben meghalt a Magyar világbajnok sportoló!

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 21

Gyász:Magyar világbajnok a halálos baleset áldozata

A magyar judosport jelentős alakja, a Than Károly Ökoiskola tanárnője múlt vasárnap vesztette életét egy tragikus autóbalesetben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű autóbaleset történt március 20-án Csomádon, miután egy bedrogozott sofőr frontálisan ütközött egy másik autóval. A járművet vezető 58 éves nő a helyszínen életét vesztette.

A Magyar Judo Szövetség a közösségi oldalán erősítette meg a hírt, Tamási Ibolya, magyar judo világbajnok halt meg a tragikus balesetben. Utasát, Illés Sándor judoedzőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, de a szövetség információi szerint a körülményekhez képest már jól van.

Fotó: judo.hu

Hirdetés

Tamási Ibolya 1984-ben szerezte meg első felnőtt egyéni magyar bajnoki címét, 1987-ben hetedik helyezést ért el az esseni világbajnokságon, abban az évben őt választották a magyar judosport első női Év sportolójának. Pályafutása során tizenegy alkalommal nyerte el a magyar bajnoki címet (ezzel a nőknél az örökrangsor második helyén áll Gránicz Éva mögött), utoljára 2009-ben állhatott a dobogó legfelső fokára - írta weboldalán a Magyar Judo Szövetség.

2010-ben részt vett a budapesti IJF Masters-világbajnokságon, amelyen aranyérmet szerzett. Tamási Ibolya soha, egyetlen pillanatra sem szakadt el szeretett sportágától, egyesületében a fiatalok felkészülését segítette, és minden évben részt vett a hazai világversenyek, világ- és Európa-bajnokságok, Hungária-kupák, Grand Prix-k és Grand Slamek rendezésében.

A budapesti Than Károly Ökoiskola is megemlékezést szervez Tamási Ibolya tanárnő emlékére, akit diákok százai gyászolnak.

Kapcsolódó cikkünk
1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk reggelre– Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Nyolcvanegy éves korában meghalt András Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett,...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés