Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyászba borult Magyarország – Tragikus hírt kaptunk estére– hatalmas név távozott közülünk!
Mindenegyben Blog - 2023. január 09. (hétfő), 20:53

Gyászba borult Magyarország – Tragikus hírt kaptunk estére– hatalmas név távozott közülünk!

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 09

Újabb magyar legenda távozott: meghalt Mészáros Bubu

Elhunyt Mészáros Ferenc

Ismét gyászol a magyar futball: 72 éves korában elhunyt az egykori kapus, Mészáros Ferenc, aki két világbajnokságon, 1978-ban és 1982-ben szerepelt a magyar válogatottal - írja a Fáy utca 58 című Facebook oldal.

Hirdetés
[ ]

Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves korában elhunyt Mészáros Ferenc, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi kapusa - közölte hétfőn a magyar szövetség (MLSZ).

Mészáros Ferenc 1950-ben Soroksáron született, a VM Egyetértésben kezdett el futballozni. A Bubunak becézett kapus 18 évesen került a Vasashoz anyaegyesületéből.

Kiváló képességű, a legelképesztőbb bravúrokra képes, virtuóz kapus volt. Pályafutása fénykora a nyolcvanas évek elejére esett, egyik legjobb meccse a bukaresti vb-selejtező volt.

Mészáros az egyike annak a csupán négy magyar kapusnak - Szabó Antal, Grosics Gyula és Ilku István társaságában -, aki legalább két világbajnokságon is védett. Sikerekben gazdag pályafutása során magyar bajnok (1977), MNK-győztes (1973, 1981), portugál bajnok (1982), Portugál Kupa-győztes (1982), U23-as Európa-bajnok (1974) lett. 1984-től még két idényt a magyar bajnokságban, a Rába ETO színeiben szerepelt, végül a pályafutását a portugál Setubalban fejezte be.

Hirdetés

Mészáros Ferenc harminckilencedik évében járva is védett még a válogatottban, nála idősebb korában csak Király Gábor őrizte a nemzeti tizenegy hálóját.

Mészáros Ferencet az MLSZ saját halottjának tekinti - írja az MTI.

Kapcsolódó cikkünk
1perce érkezett! – Tragikus hírt kaptunk reggelre– Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG!hatalmas név távozott közülünk!

Meghalt Ferich Balázs

Most érkezett: 36 évesen meghalt Azahriah menedzsere...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés