Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyászhír! Elhunyt a híres énekesnő!Halálának az okát még nem hozták nyilvánosságra !
Mindenegyben Blog - 2022. november 26. (szombat), 21:09

Gyászhír! Elhunyt a híres énekesnő!Halálának az okát még nem hozták nyilvánosságra ! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 26

Meghalt Irene Cara, a Flashdance legendás betétdalának előadója

63 éves korában elhunyt Irene Cara Oscar-díjas amerikai énekesnő, színésznő, a Flashdance betétdalának énekesnője és a Fame! sztárja.

Már korábban is halálhírét keltették, ezért sokan hitetlenül fogadták a gyászjelentést.

Hirdetés
[ ]

Floridai otthonában holtan találták Irene Cara énekesnőt, aki a Flashdance What a Feeling című betétdalával Oscar- és Grammy-díjat is nyert 1984-ben.

Fotó: Getty Images/Bob Riha, Jr.

A 63 éves előadó halálhírét rajongói először hitetlenül fogadták, mert korábban már megjelentek róla álhírek, de most sajtósa is megerősítette, hogy szombatra virradó éjjel elhunyt. A halálának oka egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Cara Bronxban született, és gyerekként kezdett fellépni, szerepelt a „The Tonight Show with Johnny Carson”-ban és a „The Electric Company” állandó szereplőjeként.

Legismertebb Coco Hernandez szerepét játszotta az 1980-as „Fame” című filmben, és énekelte a címadó dalt, valamint a film más slágereit, mint a „Hot Lunch Jam” és az „Out Here On My Own”, amivel kiérdemelte. két Grammy-díj.

1984-ben Cara Oscar-díjat nyert a „Flashdance… What a Feeling” című daláért a „Flashdance” című filmből, melynek főszereplője Jennifer Beals és Michael Nouri. Társszerzője volt a szörnyű slágernek – amely Grammy-díjat is nyert – és elénekelte.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés