Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyászol Jakupcsek Gabriella
Mindenegyben Blog - 2023. május 08. (hétfő), 22:04

Gyászol Jakupcsek Gabriella

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 08

Megható posztot osztott meg közösségi oldalán Jakupcsek Gabriella, aki fájó szívvel búcsúzott édesanyjától anyák napján. A műsorvezető édesanyja néhány hete hunyt el.

A műsorvezető sejtette ugyan, hogy kilencvenéves édesanyja hamarosan távozik, halála azonban érthető módon nagyon megrázta.
“Anyák napja… Abból is a legnehezebb. Féltem ettől a naptól, miközben tudtam, hogy hamarosan eljön, és szembesülnöm kell a szomorú ténnyel, hogy nem vagy már nekem. Ma utoljára köszöntelek, pontosabban búcsúzom tőled, Anya. Tudtam, hogy közel a nap, és el fogsz menni, ésszel felfogtam, de a lelkem nem engedelmeskedik még…Alig telt el pár hét… Mondják, majd beletörődik a szív is. Köszönöm a szabadságot, amit kaptam tőled, a biztonságos szeretet, amit adtál. Köszönöm a humorodat, amivel megtanítottad kíváncsian szemlélni a világot.

Köszönöm, hogy nem kényeztettél el vagyonnal, de megtanítottál kíváncsinak lenni a világra, vágyódni és küzdeni azért, amit el szeretnék érni újra és újra” – írta a megható sorokat Jakupcsek Gabriella, aki azt is hozzátette, végig édesanyja mellett volt az utolsó időkben.“Köszönöm, hogy veled lehettem az utolsó nehéz időszakodban, hogy elkísérhettelek az utolsó utadra… Elmentél… Nem tudlak már megölelni soha többé…

De megőrizlek a történeteinkben, a humoros kifejezéseid pedig mindig meg fognak minket nevettetni, ahányszor csak emlegetni fogjuk, mert ígérem, sokat fogunk emlegetni; így maradsz meg nekünk.

Szép volt veled az élet, köszönöm. Búcsúzom, tudom megérted… De tudod, jönnek a gyerekek hozzám köszönteni, mert ma van Anyák napja – abból is a legnehezebb…” – írta a műsorvezető.

Hirdetés
[ ]

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gabriella Jakupcsek (@jakupcsekgabi) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés