Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyászolnak a rajongók, meghalt a Depeche Mode alapító tagja
Mindenegyben Blog - 2022. május 26. (csütörtök), 21:57

Gyászolnak a rajongók, meghalt a Depeche Mode alapító tagja

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 26

Elhunyt Andy „Fletch” Fletcher, a Depeche Mode alaptíőtagja és billentyűse – közölte az együttes a  a közösségi oldalán. Az együttes azt írta Fletcherről, hogy arany szíve volt, mindig lehetett rá számítani, akár egy jó beszélgetésre, nevetésre, vagy egy hideg sörre volt szükségünk.

Az 1970-es évek végén Fletcher akkori iskolatársával, Vince Clarke-kal megalapította a rövid életű No Romance in China nevű zenekart, amiben Fletcher basszusgitáros volt. 1980-ban találkozott Martin Gore-ral a basildoni Van Gogh Pub-ban, és hárman megalapították a Composition of Sound zenekart. Ekkora Clarke volt az együttes zeneszerzője, aztán ugyanabban az évben bevették énekesnek Dave Gahan-t, akinek javaslatára végül Depeche Mode-ra nevezték át zenekarukat. Fletcher eleinte basszusgitáron, majd szintetizátoron játszott az együttesben.

Hirdetés
[ ]

Fletcher a Depeche Mode mellett DJ is volt, koncertjein gyakran exklúzív Depeche Mode remixeket játszott.

Az együttes leghíresebb számai közé tartozik az Enjoy the Silence, Personal Jesus és A Question of Time.

(Kiemelt kép: A brit Depeche Mode együttes tagjai, Martin Gore, Dave Gahan és Andy Fletcher 2012. október 23-án Párizsban. fotó:  AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés