Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ezt már ne !Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentették be erről a vakcináról az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint! >>
Mindenegyben Blog - 2021. június 14. (hétfő), 14:39

Gyerekek ezt már ne !Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentették be erről a vakcináról az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint! >> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 14

Nagy a baj! Dermesztő hírek érkeztek a Sinopharm vakcináról

A Semmelweis Egyetem tesztje is azt mutatta ki egy Sinopharm-vakcinával beoltott házaspárnál, hogy a védettségük nem megfelelő vagy éppen hogy csak eléri az elvárható szintet.

Négyezer tagnál és ötszáznál több leleteredménynél tart az a Facebook-csoport, amely azokat tömöríti, akiknek a szervezetében két dózis kínai oltás után egyáltalán nem vagy csak elenyésző mértékben mutattak ki a koronavírus elleni védettséghez szükséges antitestet a szerológiai vizsgálatok - írja a 24.hu.

Hirdetés
[ ]

Egyre több olyan ember is jelentkezik a csoportba, akinek nemcsak az antitestvizsgálata negatív, hanem a sejtes immunitása sem alakult ki.

Az Englohner Beáta által kezdeményezett csoportot számos virológus és immonológus támogatja, egyetértve azzal, hogy hogy az állam biztosítson ingyenes antitestvizsgálatot, valamint harmadik oltást azoknak, akiket a kínai Sinopharm vakcinával oltottak be. Ebben érdemi előrelépés nem történt, ugyanakkor Beáta a 24.hu-nak elmondta: tovább gyarapodott a velük egyetértő szakemberek száma, már csak a további lépésekre várnak.

Bahreinben és az Egyesült Arab Emírségekben egyébként már döntöttek az idősebb Sinopharmmal oltottak ismétlő oltásáról, és javasolják, hogy a Pfizer vakcinát vegyék fel a következő alkalommal.

Müller Cecília a napokban felröppent aggodalmakkal kapcsolatban (hogy az oltások után nem mindig termelődik elegendő antitest) elmondta, hogy a védőoltás beadását követő ellenanyag-vizsgálat a védettség detektálására csak korlátozottan alkalmas. Nagyban befolyásolja az eredményt, hogy időben mikor történik a vizsgálat, az oltás után mennyivel és egy adott szituációt mérünk, így ez csak egy tájékozódásra ad lehetőséget, és nem nyújt elégséges információt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés