Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyerekek ezt már ne !Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Kulka Jánosról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 08. (szerda), 14:48

Gyerekek ezt már ne !Szomorú hírre ébredtünk: Nagyon rossz hírek jöttek Kulka Jánosról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 08

Kulka János legnagyobb vágya, hogy végre a mennyországba költözzön..

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész sztrókja óta először játszik nagyobb, szöveges szerepet.

Hirdetés
[ ]

Nagy lépést tehet gyógyulása felé Kulka János. Az ország egyik legjobb színészeként számon tartott művész még 2016-ban kapott sztrókot, azóta pedig ugyan már visszatért a munkához, de hosszabb szöveges szerepet most először vállalt el, méghozzá A vizsga című thriller folytatásában, A játszmában láthatják majd a nézők.

Bár ez mindenképpen hatalmas örömhír, Kulka a Marie Claire-nek adott nagyinterjújában elárulta, betegsége óta állandó kétségek gyötrik képességeivel kapcsolatban.

"Annyira, de annyira jó színész voltam. Most meg nézd meg, mi lett belőlem. Elfelejtem a szövegeket. A stroke előtt angolul, franciául és németül is tudtam. A stroke után magyarul is alig." - Mondta a színész, aki saját bevallása szerint rendszeresen küzd hangulatingadozásokkal.

 "Küzdök. Dühös vagyok magamra. Reggel, amikor felkelek, még minden szuper. De ahogy múlik a nap, úgy romlik a kedvem. Délelőtt fél tizenegykor már depressziósan ülök a kanapén. Ma ébredés után eszembe jutott, hogy interjúzom veled. Az egyik énem azt mondta, hogy yes, a másik azt, hogy jaj, ne. Ilyenkor mantrázom magamban, hogy de, igenis akarod, János."

Bár úgy tűnik ezeken a belső hangokon mostanra már felül tud kerekedni, és A játszmának köszönhetően a nagyvásznas visszatérés is egyre közeleg, Kulka bevallotta, még mindig tisztán emlékszik sztrókja pillanataira.

"Én egyszer már meghaltam. Kedd volt. Csodálatos élmény. Felmentem a mennybe, és ott várt egy kapu."

Kulka arra a kérdésre, hogy mi most a vágya, azt felelte: „meghalni”, de erről bővebben utána már nem beszélt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés